A hivatali bürokrácia áldozata lett az az idős házaspár Debrecenben, akit rendőri segítséggel lakoltattak ki otthonukból ma délután.

Nagy Mária tíz évvel ezelőtt vett fel 15 millió forintos devizahitelt, amiért cserébe szülei házát adta fedezetként – írja a Blikk.

Évek óta nem fizetem normálisan a hitelt, azóta, hogy 190 ezer forint lett a törlesztőm. Éppen ezért egy per van folyamatban a bank és köztem, de a végrehajtást felfüggesztették ellenem

- kezdett bele zaklatottan a nő, aki telefonbeszélgetésünkkor éppen szüleinek vásárolt be. Őket ugyanis annyira megviselték a történtek, hogy mind a ketten a közeli kórházban fekszenek jelenleg.

Nyolcvanéves párt tettek az utcára Debrecenben – kórházba kerültek

Édesapám 80, édesanyám 75 éves. Egy élet munkáját vették el tőlük

- folytatta Mária, aki elcsukló hangon hozzátette: szülei elkeseredésükben öngyilkossággal fenyegetőztek, így reméli pár napig – legalább addig, amíg pszichológus nem látja őket – a kórházban tartják őket.

Mária ellen felfüggesztették, ám a szülők ellen tulajdonképpen ugyan abban az ügyben tovább folytatódott a banki eljárás.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Átkozottak legyenek, akik a devizahitelesek pénzén gazdagodtak meg!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
A bankok a legnagyobb rablók az emberek életében !!!Ezt a kormány pedig hagyja !! Többször annyit kell törleszteni mint amennyit felvettek az emberek !!Pedig valójában nem is volt jelen a frank,csak abban számolták az árfolyamot !!! Nem adtak senkinek frankot a hitelhez !! Csalás az egész !!! Rablás a bankok részéről !!! A kormány pedig hagyja !!
gazdag dezső
Uzsorás kamatokból élnek a bankok !! Ha beteszed a megtakarított pénzed ,jó ha annyit visszakapsz mint amennyit beraktál !!!Hát nem ez a rablás ???
Ludas Matyi
@gazdag dezső: az, hogy most te Gazdag vagy sem Dezsö vajast igazad van, sem, igen.
Akko most kapd ki. Miert vagy ugy felhaborodva? Rosszul vagy tajekoztatva a vilag gazdasagrol? Hat arany komam, a vilagot (nem csak magyarorszagot) a Bankok, Medien, Biztosito Tarsasagok, Multinationale cegek iranyitjak es nem a politikusok. Nemetorszagban diktal a BMW, DB, VW, Tyssen, Siemens, es hadd ne soroljam. A Merkel az csak egy kis seggdugo, mert minden dönteset elö kell terjeszteni az emlitett cegek ele, es ha azok jova hagyjak akkor jön ki a nyilvanossag ele. Miert is van az, hogy a Siemens, Deutsche Bank Milliardokat süllyeszt el es utana kernek tamogatast az allamtol es meg is kapjak. Vagy mit is jelent az, hogy "nemzeti?" Ugy tudom, ha nem tevedek, hogy ez a Magyar nemzetre vonatkozik. (na) Most kapaszkodj. Az MNB a Rotschild Bank tulajdona es annyi köze van a nemzethez, mint neked az MNB-hez. Fizeted vazeg az egyhazi adot? Fizesd. A Vatikan a Vatikan Bank a Rothschild Bank tulajdona. Be akart törni Oroszorszagba is, de ugy baszta ki a Putin elvtars , hogy öröm volt nezni. Minden, de minden kormany mögött ott van egy több billios hatalom. Szellel szembe, nem könnyü pisalni.
kukac50
A Fidesz a bankokat is elszámoltathatná az uzsora kölcsönök miatt! Matolcsi ebből a pénzből adogat a rokonainak veszi a drága festményeket hegedűt alapítványokon keresztül lopják el a pénzt ehhez Orbánnak is köze van mert a Matolcsi a jobb keze.
A gazdagok 180 forintos áron kifizethették a hitelt a legszegényebbektől meg 290 forintos árfolyamon kérik akkor amikor nem is volt Svájci frank vásárolva azért a pénzért.
Azért tarják lent a forint árfolyamát mert a szegényektől több uzsorát tudnak beszedni!
ilyen keveset érő forintunk még nem volt mint manapság! Matolcsi manipulál!
Borsodi
Érdemes volt dolgozniuk építeni egy életen keresztül a házukat,majd jó lesz egy orosz vendég munkásnak. Gondolom ez a két nyugdíjas is rajong Orbánért.Devizásokra ez vár ha Orbán marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.