Amanda Elstak transzvesztita előadóművész. Ő az, aki azt mondta, hogy többször találkozott már Vona Gábor Jobbik-elnökkel különböző melegek körében népszerű rendezvényeken. Tanúja van Terry Blacknek arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és Terry Black lakásán is - hangzott el a Tények hírműsorában. A tanú egy transzszexuális előadó, Amanda Elstak, aki elmondta, hogy "Vona Gábor úrral a Lokálban találkoztam először Budapesten a Kertész utcában. Állítása szerint ez nem egyszeri találkozás volt. Több alkalommal is heti, kétheti viszonylatban találkoztam vele. A Lokálból, mivel Terry Black üzemeltette a Lokált, nagyon sokszor átmentünk Terryhez a lakásba. Volt egy úr, azzal mindig megjelent a Terrynek a lakásában zárás után"

Forrás: origo.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pungapeter
@Mirabilis: Két tanúról van szó (T. Black és A. Elstak) ráadásul ez a két tanú elég autentikus tanú. Perelje be őket a Vona és meglátjuk kinek lesz igaza. Amíg nem mer pörre menni addig biztosak lehetünk abban, hogy a tanúk nem kamuznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feherhattyu1112
@Pálinkafőző Rézüst: Sok meleg férfinak van gyereke az nem jelent sokat. Azt kéne tisztázni végre, hogy látogatta a másságokat vagy nem és keveredett velük vagy nem? Úgy látszik nem mer a hivatalosságok elá állni. Nem zörö9g a haraszt ha a szél nem fújja.
Pálinkafőző Rézüst
@feherhattyu1112: az már tisztázódott. Ha van neted, nézz utána... :))) Teccik érteni??? :))
feherhattyu1112
@Pálinkafőző Rézüst: Mi tisztázódott vajon hogy nem meleg? Akkor biztos lemaradtam a tesztről. Akkor tisztázza magát ha kiáll a bíró elé. Ezt nem meri.
desiro
terry black : ez egy jól fizetett majom, orbánt is szívja.
pungapeter
@Mirabilis: Lesz ott még több tanú is, csak hát az a fránya állítólag megrágalmazott személy, akárhogy rágalmazzák csak nem akar bíróság előtt elégtételt venni az őt ért sérelem miatt. Hogy lehet ez?
karma1
AHa,... Amikor Gyurcsanyt meg Vonat ekezik, akkor nem erdekes, hogy transzvesztita, elitelt bortontoltelek, vagy eppen csak sima honmoszexualis valaki: ez akkor egy dehonesztalo, karaktergyilkos, amde "igaz" allitas...
Ugyanez orban eseteben: "Oh, hat ki allitja ezt, egy homokos, transzvesztita vagy/ es bunozo?"
A kettosmerce nagyszeruen mukodik...
Csak nem a normalis emberek szemeben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.