A magyar kormány megúszta a CEU-ügyet az Európai Unióban. A kérdés, hogy akkor mi az, amit nem fog megúszni. "Elterjedt az a hír, hogy a magyar kormány törvénnyel bezárta Soros György amerikai pénzügyi spekuláns Budapesten működő magánegyetemét, – kezdte Orbán Viktor a beszédét az Európai Parlament CEU-ról szóló vitájában. És meg is nyerte az egész vitát. Korábban azt írtuk, a parlamenti vitanap nagy kérdése az lesz, hogy működik-e majd az a Csubakka-védelem Brüsszelben, amit Magyarországon belül sikeresen alkalmaztak a CEU-val kapcsolatban. Működött. Orbán arra épített, hogy a képviselők vagy felkészületetlenek lesznek a CEU-törvény részleteivel kapcsolatban, vagy nem lesznek elég határozottak ahhoz, hogy kimondják, mi történik.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már vagy harmadik eset, hogy kiment, de kihazudozta magát ott Brüsszelben!
Nekünk kell kézbe venni az ügyet!
Szerintem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Orbán nagyon jól beszélt, ha így halad eléri Rezsi Szilárd vagy Kósa értelmi szintjét.
Miért hagyjuk,hogy ilyen férgek döntsenek a sorsunkról?
Béla333
Ide is beteszem, ennél a cikknél is aktuális szerintem:

Kedves idősebb korú komment társak!
Legyetek szívesek egy következő meghirdetett tüntetésre kifáradni. Nem kell az első sorban csápolni, hátul is igen jól lehet mindent hallani! Az orosz követségnél a legutóbbi tüntetésen több rokkant kocsin közlekedő honfitársunk is kint volt, mindenkire nagyon figyeltek a többiek!
Kérek mindenkit, hogy ne csak szájkaratézzunk itt, hanem aki tud (és aki nem!) az mozduljon meg!
Köszönöm!
Equus
az Unió még Lukasenkot is eltűrné akár 20 évig is... punnyadt vízfej... tolják az adófizetőik pénzét egy köcsög cigány alá és nem számít, h közben 7 millió emberből jobbágy lesz...
Béla333
@Equus: 20.27
A mi dolgunk! Ha úgy látják az Unióban, hogy nekünk tulajdonképpen nincs is komoly bajunk a kleptokrata rendszerrel, akkor ők nem robbantanak ki itt polgárháborút!
Ha azt látják, hogy a magyaroknak jó úgy a PaksII, hogy minden egyes kW előállításához mindannyiunk pénzét még hozzá kell tenni ahhoz, hogy a megtermelt energiát el lehessen egyáltalán adni - és mindezt azok után hogy csillagászati összeget elköltünk az erőműre is, nos erre azt mondják nekik jó, ha a magyaroknak jó!
Ahogy Simicska már hosszú évekkel ezelőtt megmondta: hülyének lenni állampolgári jog!
Mindenki lehet hülye ebben az országban!
relatív
Lássuk már be, az úgymond ' demokratikus ' úton egy gátlástalan akarnok - és ezt a mi regnálónk erősen alkalmazza - azt csinál a méla demokratákkal amit akar...

Magunk IS nagyobb elánnal bíráljuk - szapuljuk - az ellenzéki tábort, mint az életünket mind jobban. és jobban tönkre tevő hatalmi mámorban leledzőt !!!

Európa hasonlóan - sőt, bizonyos politikai fondorlatok miatt még erősebben - csapható be bármilyen alázatosnak tűnő mézes-mázos politikának nevezett valamivel !
JAJMÁR
Keserűen vettem tudomásul, hogy munkát, gondot félbehagyva siettek megnézni Orbán beszédét embernek kinéző egyedek.
Ennyire kódolt az önsorsrontás? Mit lehet akkor tenni , akarata ellenére senkit sem lehet kivinni a sötétből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.