Na nem karácsonykor, hanem az országgyűlési választáson.

Gyurcsány Ferenc szerint a jövő évi parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció (DK) fogja okozni a legnagyobb pozitív meglepetést, 10-15 százalék közötti eredményt ér majd el.

Gyurcsány szerint jövőre ők lesznek a meglepetés

A párt elnöke Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban mintegy kétszáz ember előtt tartott csütörtöki lakossági fórumán reális becslésnek nevezte a 10-15 százalékot.

Ugyanakkor hozzátette, nem ez a cél, hanem sokkal inkább az, hogy ezzel hozzájáruljanak Orbán Viktor leváltásához.

Gyurcsány szerint jövőre ők lesznek a meglepetés

A párt elnöke együttműködésre buzdította az ellenzéki pártokat. Mint fogalmazott "egy az egy ellen politikát kell folytatni", nem pedig egymás ellen harcolni. Ha egymás ellen küzdenek, akkor veszítenek, viszont ha együttműködnek, akkor "ebben hangulatban, (.) a választók jelentős része leakarja váltani a Fideszt", azok is a jelöltjeikre fognak szavazni, akik egyébként nem feltétlenül a DK támogatói. Ehhez viszont a pártnak szövetségesekre van szüksége – jelentette ki.

Gyurcsány szerint jövőre ők lesznek a meglepetés

Hozzátette: a jövő évi választás leglényegesebb kérdése, hogy a jogosult eldöntsék, milyen életet akarnak, milyen jövőt kívánnak maguknak. Gyurcsány Ferenc beszélt arról is, hogy csütörtökön letelt az a 72 óra, amit a miniszternek arra adott, hogy jogi eljárást indítson ellene. A korábbi közlése szerint információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Gyurcsány Ferenc azt mondta: nem fogja megszegni a törvényt,és nem köt tisztességtelen alkut a dokumentumok megszerzésére. A törvényesség keretei közt viszont mindet megtesz, hogy a dokumentumokhoz, vagy azok egy részéhez hozzájusson, és ha ez így lesz, akkor ezeket haladéktalanul nyilvánosságra hozza.

(MTI)

(Fotók, címlapi kép: MTI/Varga György)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én kicsit féltem Gyurcsányt. Az állítás alapján Orbán Putyin számára egy felbecsülhetetlen kincs lehet. Aki le akar csapni Putyin kezéről egy ilyen hatékony eszközt az EU bomlasztására, az súlyos retorzióra számíthat. Ne legyen igazam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
"A korábbi közlése szerint információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Gyurcsány Ferenc azt mondta: nem fogja megszegni a törvényt,és nem köt tisztességtelen alkut a dokumentumok megszerzésére. A törvényesség keretei közt viszont mindet megtesz, hogy a dokumentumokhoz, vagy azok egy részéhez hozzájusson, és ha ez így lesz, akkor ezeket haladéktalanul nyilvánosságra hozza."

Pont azzal szegsz törvényt, hogy nem jelented fel őket!!!

Nagy kamugép vagy.
A hülyék(dk hívők) meg százszor is megrágják ezt a gumicsontot.
coni
@Béla333: Gyurcsány ugyanazt a demagógiát nyomja mint Orbán. Ha Orbán ezzel 2,5Milliós támogatottságot szerzett Gyurcsánynak is be fog jönni. Be kell látnod, hogy a választást a primitív választók döntik el, mert ők vannak többen. Az élet már többször bebizonyította, pláne egyfordulónál még inkább így lesz. (4-4,5Millió választóból nincs 100 ezer aki elolvasta a pártok programjait). A brexitnél világosan kiderült, hogy 17Millió választó is meggyőzhető arról, hogy lapos a föld és nem is forog.
Béla333
@coni: 16.09
Igazad van! Éppen ma gondoltam ezt végig, amikor megnéztem (biztos mazochista vagyok) Orbán győri bevonulását és hogy hogyan lapogatták ott a nyanyák, hogy az ő szavazatuk ugyanannyit ér, mint mondjuk Gulyás Mártoné!
De hát ez van!
Ezért kell a következő 250-300 évben kicsit felemelni a magyarok értelmi és erkölcsi nívóját!
Komoly feladat!
nevemnick
Feri, ebben biztos vagyok...
Olyan meglepetés lesz..., hogy az csuda.
Ja, hogy nem?
relatív
@coni: Azért gondoljuk csak meg, ha nem lenne a felvetésre okot adó tény, minden félelem nélkül lehetne jól bemószerolni a bíróságon a ' nagy ' ellenfelet, aki egyszer már jól beledöngölte őt a földbe...

De ez nem történt meg mégis - vad hívőik IS - a karaktergyilkosokkal együttérzően még az egyébként józan emberek IS blöffnek minősítenek egy nem cáfol(!) vádat !!!

Ilyen a magyar közélet ! Sajnos ez eléggé lehangoló annak tükrében IS, hogy vannak a saját emberi értéküket megcsúfoló ajnározók...
Szókrakész
Mi lesz benne a meglepetés?!?!
Hogy kiderül mennyi hülye agymosott komcsi van még ebben az országban, akik rád szavaznak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.