Jószolgálati és civil szervezetek képviselőinek adott fogadást péntek este Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége Budapesten, a Centrál Színházban.

A rendezvényen olyan szervezetek, egyesületek képviselői vettek részt, akikkel az államfő felesége az elmúlt öt évben együtt dolgozott.

Jószolgálati és civil szervezetek képviselőit fogadta Herczegh Anita

Az elmúlt 5 év számomra meghatározó élménye, hogy nap mint nap gyűjthettem a jóra, szeretetre, segítségnyújtásra felesküdött +szép lelkű+ nők és férfiak ismeretségét, megtisztelő bizalmát

- fogalmazott köszöntőjében Herczegh Anita, hozzátéve, hogy találkozhatott is a résztvevőkkel, akik ha jótéteményről van szó, elszántak, harcos természetűek, sosem adják fel.

Az államfő felesége kiemelte, hogy a segítségnek mindig van helye és kereslete.

Köszönöm, hogy számon tartják, hol van a legnagyobb szükség a biztatásra, erőre, jó szóra; hol kelne el legjobban egy tál étel, vagy egy kis figyelem, amit éppen Önök adhatnak meg.

Arra kérte a résztvevőket, hogy

sose hagyják abba, keressenek-kutassanak, hogy mindig találjanak csatlakozókat, rokon lelkeket, akiknek ugyanaz a céljuk: több irgalom, több odaadás, több segíteni kész, kinyújtott kéz.

A több mint harminc szervezet – köztük a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a pécsi Dóri házat működtető Szemem Fénye Alapítvány vagy a Tápláló szeretet programot útjára indító nógrádi Napraforgó Egyesület – munkatársai a színház Jó emberek című előadását tekintették meg. A színdarab után adott fogadáson a Máltai Szeretetszolgálat gyulaji szövetkezetének termékeit szolgálták fel a mintegy hetven vendégnek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: @lampa laz: Szerintem meg le van amortizálva az ábrázatja, oszt. azért vált láthatatlanná))))))))))
bakegya
Hercegnek hercig-de gusztustalan a tálalás-na ebből én már nem kérnék,még ha éhen halnék, akkor sem!!!
lampa laz
Herczegh A. mint köztudott nem itthon szokott jótékonykodni, hanem a határon túli szavazóknak hordja ki a segély adományokat jó fedeszeshez illően.
papa.49
Akkor most megáll a nap, mert ő segített ???
lampa laz
@Horizont: tésasszonyt vagy túszul ejtették Azerbajdzsánba, vagy már végleg oda költözött és várja az elmetoggyant urát.
papa.49
@Horizont: @lampa laz: Szerintem meg le van amortizálva az ábrázatja, oszt. azért vált láthatatlanná))))))))))
justhpeter
Rosszul vagyok ezektől az ál dolgoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.