Szenzációs történetre bukkantunk az Európa Blokk Facebook-oldalán. Változtatás nélkül közöljük. Hol volt, hol nem (azonban sajnos mégiscsak volt!), a Soros egyetemen túl, a kisvasúttól mákszemnyit jobbra, de a pengés szögesdróttól még innen – pontosabban: mindenható vezérének, G.orbán kereszteshadúrnak Cinege utcai udvarában a kerekeskút helyére felállított arany kerti csaptól mintegy 300 km-re délnyugatra – egy kis faluban, volt egy iciri-piciri kis házikó. Abban lakott egy szegény paraszt ember a feleségével, a szorgalmas lányával meg a hóhányó fiával. … Éltek – éldegéltek a szegényemberek alázatos módján. Gyerekeiket a közeli iskolákba járatták, hogy az övéknél szebb és könnyebb legyen az életük… míg egyszer csak a hóhányó parasztgyerek azt találta mondani: „Édesapám! Felmegyek én Pestre szerencsét próbálni!”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@RonaGyuri: De, de, a legnagyobbak között van! Ha nem is ő egyedül, csak páran tették zsebre a 4200 letelepedési kötvényből a letelepedésenként 1,5 millát, azért az nem kevés! És G.0rbán nem utasítja Sintér Pándorát, hogy nyomozza ki, hanem maga mellé ülteti mint kitüntetettet. Merthogy előfordul, hogy 0rbán utasítást ad a rendőrségnek. A Teréz körúti robbantó, vagy a csecsen fickó ügyében például. Bár 10 éve még nagyon csípte a szemét amikor Gyurcsány utasította a rendőrséget, hogy a törvényes kereteken belül a leghatározottabban lépjenek fel a 2006-os csőcselék ellen, mondván, hogy a min.elnök nem utasíthatja a rendőrséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nemkati: Nálam is, de itt is igaz az ,,egy fecske nem csinál nyarat,,, és még egy nem látok hiteles figurát aki a nép élére állhatna!!!
nemkati
@papa.49: Akiben én bíztam, az Bajnai volt, de ő nem politizál már. Majtényi jó lett volna közt.elnöknek. És Oszkó pénzügyminiszternek vagy az MNB elnökének. De tényleg nagyon gyér a felhozatal.
papa.49
@nemkati: Tudod sokszor elgondolkozom azon hogy, ki is lenne jó, de mindig odajutok amíg a népet azt a kb. 4 milliót, nem tudja valaki megszólítani, maga mögé állítani, itt változás nem lesz...
nemkati
@papa.49: Van egy elég nagy tömeg, akit különböző okokból senki nem tud megszólítani. Az elfásultak, az apatikusak, a közömbösek, a kényelmesek, az ostobák.
papa.49
@nemkati: Igen, és most nincs egy Petőfink, vagy egy Kossuthunk aki feltudná rázni a fásultakat, a közömböseket, az ostobákat, vagy még nem szenvedtünk eleget ettől a hatalomtól!!!
karma1
@nemkati: Nem is tett egy rohadt szo megjegyzest sem, amikor az azeriek kituntettek a baltas gyilkost, nem kerte az azerieket szamon, hogy "nem ezt igertetek"...
A legnagyobb bunozok kozgt erzi magat a legjobban... Legyen az hernadi zsolt, vagy kubatov veroembere, aki gyilkossagert ult 10 evet, (aki vedte a Lendvai u. -i epuletet), avagy a kulfoldi bunozoket is nagy becsben tartja, lasd pharaon...
Valoszinu azert, mert igy , ennyi bunozo mellett tisztanak erezheti magat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.