Mici néni vagyok drágáim! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat: Kinyitom a laptopomat – szundítottam egy keveset az ebédke után, hát majdnem orvosi ügyelet lett a dologból – egyrészt szinte leestem a székről, másrészt a szélütés kerülget —- azt a keserves szakramentumát!!! Hát délelőtt még nevetgéltem azon, hogy kibabráltak a hazudóssal meg a seggébe lógó nyelvűvel, erre kiderül most délutánra, hogy a hazudós most már valóban ISTEN-t játszik? Tudnotok kell, hogy FELGYÓGYULTAM daganatos betegségből, nyertem 1-2 csatát a gonosz ellen! Ezért aztán végletekig undorítónak tartom ezt a hazudós görényt, amikor is… „…az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...persze azt reméljük lesz egy-két tökös 75 feletti nyugdijas,
aki lehozza a padlásról a töltött gépkarabélyt és elsétál a Cinege utcába...
.nos, lehet gondolkodni, harcos öregek a jövö évi választáskor
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@volvós: Tudom. Régen is feljelentettek Meg is tudtam ki az és nagyon sokáig sántított és fájt mindene. De hogy miért???
volvós
@qxy: Igy kellene mindegyik buzival bánni...
qxy
@volvós: Ja meg, ugye te is ismered azt a vígjátékot hogy " Ha én egyszer kinyitom a számat? Ha én egyszer el kezdek beszélni?. Lenne mit el mondani. Bukna a fél parlament.
volvós
@qxy: Bizony " gyerekkorom " egyik örökzöld kabaréja volt a Salamon Béla bácsival...
még most is nagyon aktuális, bár ezek a mai g...ik nem értik az iróniát
qxy
Nagyon mocskosok ezek a politikusok pl.aki nem egyszer beszart szó szerint mert minden lukat be tömtek rajta az albérlői most ott merezgeti a szemét a nacsasszony. Nem is kellett fizetni a srácoknak semmit Havonta egyszer, liba tömés. Hogy hány szobát adott ki? " Hány lakást""""Na meg a többi.
Eladott Ország
Ettől a szarházi, tróger csúti cigánytól nem is lehetett mást várni. Most már végleg megérett, hogy ezt a parazita mocskot életfogytiglan börtönbe kell zárni, hogy ott rohadjon meg.
Nem véletlenül mondták a régi öregek, a cigány az cigány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.