Sarlóval összevagdosta, majd a fején és a szívén is meglőtte az unokaöccsét egy férfi Tokajban. Azért akarta megölni, mert a fiatal rokon elszerette a barátnőjét.

Egy tokaji gyümölcsösbe csalta unokaöccsét a férfi, mondván, hogy munkát ígér neki a kertekben. A férfi először egy 30 centi vastag sarlóval támadt rá az unokaöccsére, de az a dulakodás közben eltört.

Sarlóval összevagdosta, majd lelőtte egy férfi az unokaöccsét Tokajban

A két férfi ezután ütni-verni kezdte egymást. A dühös nagybáty megvágta az unokaöccsét, aki azután elszaladt, de a férfi utolérte és fejbe lőtte.

A fejbe lőtt férfit sérülten egy autós találta meg az út mellett. A támadót elfogták a rendőrök, az agresszív férfit csak gumilövedékkel tudták megállítani.

A férfit most ítélte el a bíróság, első fokon 12 év fegyházat kapott.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Borsodi: HELYES! Nincs visszatartó ereje a liberális törvényeinknek! Fenti eset jó példája, amikor a szabadságot összekeverik a szabatossággal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@Borsodi: HELYES! Nincs visszatartó ereje a liberális törvényeinknek! Fenti eset jó példája, amikor a szabadságot összekeverik a szabatossággal...
Equus
fejbe és szíven lőtték, de sérülten talált rá egy autós - nem halottan. Most akkor csak akarta megölni vagy meg is ölte a rokony. Aztán mivel lőtte fejbe? Vízipisztollyal?
sokanvagyunk
@Yoda69: Azért csak kettőt kapott - tízet a sarlóért, a betiltott önkényuralmiért.
Yoda69
@sokanvagyunk: Akkor makja volt, hogy kalapacs nem volt nala.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.