A Balaton parti város a Földművelésügyi Minisztériumhoz fordult segítségért, mert a védett madarak egyre többen, folyamatosan piszkítanak a turista övezetben.

Évről évre egyre többen jönnek, hiába próbálták már elüldözni őket, vagy a fészküket áttelepíteni – tudósított az RTL Híradója.

Egy étteremtulajdonos azt mondta, hogy az összes hatóságot megkeresték a problémával, de nem kaptak segítséget. Nem tehetnek ezért mást, csak annyit, hogy folyamatosan takarítják a teraszukat és a járdát.

Az önkormányzat is tehetetlen az ügyben, a vetési varjú ugyanis védett. Megoldást egyelőre a minisztériumnál sem találtak. Szerintük, amíg nincs egészségügyi veszélye a madárpiszoknak, nem zavarhatják a kolónia nyugalmát.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Alfred Hitchcock Madarak c. filmje ...
A felelösök meg egymásra mutogatnak...
Levendula
Ki kell vágni az éj leple alatt a fákat, mint ahogy azt az egyik volt rendőr szomszéd meg a szembe-szomszédja csinálta a társasházuk előtt...
advocat
Ha nem lehet ellenük védekezni? Akkor Siófoknak annyi. Persze van ahol a galamboktól nem lehet élni. Az idős hölgyek (most finom voltam), meg a városi marhák etetik őket. Összeszarnak azok is mindent. Lehetne bírságolni az etetőket, de ilyent még nem láttam. És azért terjeszthetnek egy-két betegséget. Mert szerintem a varjú sem "tojik" egészségest. Vélem. Ehhez már csak apróság amikor a kocsikon üldögélnek. És sz..nak. Az csak kis hiányosság. Meg egy új fényezés.
papa.49
Enyingről beröppentek a ,,varnyúk,,???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.