Újabb nyugdíjemelés jöhet az idén – mondta a miniszterelnök Nagygécen, ahol meglátogatott egy helyi lakost csütörtökön. A találkozóról az Origó szombaton számolt be.

Orbán Viktor csütörtökön a Szabolcs megyei Csengeren átadta a város tanuszodáját, majd a hatlelkes Nagygécére utazott. A kormányfő egy Bözsi néniként emlegetett idős nővel beszélgetve jegyezte meg: novemberben újabb nyugdíjemelés jöhet, ha a gazdaság helyzete megengedi.

1970-ben az árvíz elmosta a falut, ahol akkor még majdnem nyolcszázan éltek. Az árvíz után azt javasolták az embereknek, hogy ne költözzenek vissza, így a kilencvenes évek végére már csak két ember maradt a faluban.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jööööööheeeeeeeeeeeet??? Ne szórakozz velem te shorty, hisz a törvény szerint jár! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juttka
@Mirabilis: Akkor már januárban többet kellett volna kapnunk!
Desischado
@evacica: A szivemből szóltál! Akár én is mondhattam volna. De ez a bözsi néni, elkeserítő, hogy az ilyen agyhalottak is szavazhatnak!
namihami
A nagy igéretcunamiba igazán beleférhetett volna, hogy beigérje a maminak, hogy újra tizenötéves szűzlány lesz az év végére.
Hiszen a Vargamisi által összehordott költségvetés is cirka ugyanerre az alapra épül. Akkor meg igazán belefért volna ez is.
sokanvagyunk
Ezt az utóbbi idők legnagyobb lakossági fórumán jelentette be - a Bözsi meg a Röfi a tanú rá.
evacica
Na mi van kezdődik a voks vásárlás?Az enyémet biztos nem kapod meg, az ördögre is előbb szavazok mint erre a korrupt tolvaj hazug bandára! Sajnos van egy csomó feledékeny nyugdíjas akik elfelejtették, hogy Orbán mennyit ártott nekik és a hazának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.