A kormány minden élethelyzetben az édesanyák mellett áll.

Különféle támogatásokkal, adókedvezményekkel és a bölcsődékre jutó összeg megduplázásával segíti őket – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, anyák napja alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.

Emmi: a kormány segít az édesanyáknak

Fotó: MTI/Kovács Attila

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta:

az adókedvezményeknek köszönhetően egymillió család számára könnyebb a gyermeknevelés. A kormány adókedvezményt nyújt a kisgyermekes anyákat foglalkoztató munkaadóknak, jövőre pedig megduplázza a költségvetésben a bölcsődékre jutó támogatást, hogy azokat az édesanyákat is segítse, akik minél hamarabb szeretnének munkába állni.

A kormány erőfeszítései eredményesek, a társadalom értékeli ezeket, hiszen ma jóval több gyermek születik, mint néhány évvel ezelőtt – mutatott rá az Emmi államtitkára.

(MTI)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@papa.49: Ez a dolgok rendje! Annál is inkább, mert én beszéltem el melletted! :)
Desischado
@papa.49: Minden elismerésem. De gondolom, meg is becsülitek, hiszen keservesen megdolgoztatok érte. De ebben a bolondok házában ami itt van, egy élet munkáját semmibe sem nézik. Ahogy írtam, a gyereknevelés, az ápolás az nem munka ennek a mocsok bandának. És mellette még dolgozni, és házat építeni, csak a kalapomat tudom megemelni. De biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki tisztel ezért benneteket, az biztos! Arról nem beszélve, hogy felemelt fejjel nézhettek bárki szemébe, mert nem loptatok, csaltatok, hanem kemény, becsületes munkával értétek el mindezt. És a gyerekek is nyilván megbecsülnek benneteket, van is miért!
papa.49
@Desischado: Igen mindenünket elvesztettünk, házat, kocsit (Suzuki) ezért élünk most az Anyósomék házában...A megbecsülés csak azoktól jön akiknek dolgozni szoktam, meg a gyermekeinktől...
Desischado
@papa.49: És tőlem is, meg minden tisztességes embertől, bár sajnos, nem mentek vele semmire. De a gyerekeid elismerése többet ér mindennél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.