Az ügyészség szerint a kormány megsértette az adatvédelmi szabályzatot, Orbán hétfőn tagadta ezt. Bűncselekmény hiányában elutasította Tényi István feljelentését a V. és XIII. kerületi ügyészség. Ugyanakkor az ügyészségi álláspont szerint a kormány megsértette saját adatvédelmi szabályzatát, holott Orbán Viktor ezt még tagadta hétfőn az Országgyűlésben. Így nem fogják kivizsgálni, történt-e bűncselekmény azzal, hogy a nemzeti konzultáció oldalán egy orosz adatgyűjtő kód futott. Indoklásában az ügyészség azt írta: megállapítható, hogy a kormány megszegte az adatvédelmi szabályzatot, amikor harmadik félnek adta ki a kitöltők adatait, ám a felhasználók által közölt személyes adatok továbbításában nem volt haszonszerzési célzat, és érdeksérelem sem állapítható meg – így pedig nem valósult meg a személyes adattal való visszaélés.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Az lényegtelen, hogy haszonszerzési céllal adta-e ki vagy nem. A bűncselekmény megvalósult azzal, hogy harmadik félnek kiadták. Polt mennyit fogsz ezért ülni egyszer, ha végre eltakarodtok a k anyátokba!
quadrocopter
Tehát tény, hogy a rezsim, kiadta harmadik félnek az adatközlők adatait!
Ezt (is) úgy hívják, hogy hazaárulás!
SystemError
Az lényegtelen, hogy haszonszerzési céllal adta-e ki vagy nem. A bűncselekmény megvalósult azzal, hogy harmadik félnek kiadták. Polt mennyit fogsz ezért ülni egyszer, ha végre eltakarodtok a k anyátokba!
Macskaszem
Nem véletlenül került oda az orosz kód, de a geci banda ezt is elkeni, ahogy a többit. Überelik valami még orrfacsaróbbal, onnantól mindenki az új gumicsontot rágja, és a lopás zavartalanul mehet tovább.
Csizmás Kond
...szerintem is jobb lett volna egy soroskód...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/09/nem-leszunk-gyarmat-mar-vagyunk/
Ha vicces lenne, hogy egy EU­, egyben NATO ­tagország ilyen módon kúrja át a polgárai agyát
(Kubatov listája elavult, most készül az újratervezett, update-­elt változat?), akkor még azon is
poénkodhatnánk, hogy ameddig csak azoknak az adatait szolgáltatják ki, akik felmásztak az
oldalra és nem azokét is, akik soha nem kattintottak a kormány hazug konzultációs oldalára,
addig nincs baj. Pedig már akkor sem volt vicces a dolog, amikor egy évvel ezelőtt Gizike hasra esett és megmerényelte a magyar kormány informatikai rendszerét. Azóta a helyzet csak romlott, ám még a nemzeti együttelhülyülés rendszerében is magyarázatra szorulna: mit keres a magyar kormány oldalán egy olyan cég kódja, amelyik bevallottan szivárogtatott adatokat Putyin elvtárs titkosszolgálatának? (Ez nem feltételezés, ez tény.) Miért hazudik az adatvédelmi nyilatkozatban a magyar kormány? És ezek a kérdések akkor is jogosak lennének, ha a kormány a CBA­-nak gyűjtögetné/adná ki ezeket az adatokat, nem egy, az európai szövetséggel ellenséges nagyhatalomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.