Ezért tart itt ez az ország. Van, aki nap, mint nap szenved tőle, és van, akinél csak a tényleg húzós időszakokban jön elő, de az biztos, hogy mind ismerjük az érzést: hülyékkel vagyunk körülvéve. Azonban ez nem csak érzés, vagy fölényeskedő kijelentés, hanem tudományos tény, olyannyira, hogy az emberi hülyeséget még kutatták is. A Kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, Carlo M. Cipolla 1976-ban tanulmányt írt a műfajról, melyben felvázolta az emberi hülyeség öt alaptörvényét. A szöveget a Qz.com szedte elő, és nincs túl pozitív végkicsengése: a hülyék a társadalmak hanyatlását hozzák, melyet csak úgy lehet visszafogni, ha a nem-hülyék még keményebben dolgoznak, más megoldás nincs. Mégpedig azért, mert:

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sajnos ez nagyon igaz a magyar tarsadalomra. Ezert tud a fideSS nyerni mert a hatalomban tartjak.
papa.49
A fütyiszben az egy főre eső hülyék száma öt!!!
Yoda69
Sajnos ez nagyon igaz a magyar tarsadalomra. Ezert tud a fideSS nyerni mert a hatalomban tartjak.
human
@Yoda69: Hát néha nekem is az az érzésem, hogy ebben az országban már mindenki meggágyult
youtu.be/z_Nq3xuHkgE?t=2m21s
Equus
@human: kivéve 4-ünket, de én azért "Karma1"-et és "Qudarocopter"-t is idevenném... ja... és "Pálintakfőzőrézüstöt" se hagyjuk ki... hm és vannak még...hát persze, h vannak... azért mégsem mindenki hülyült meg, na... :)
Yoda69
@Equus: Igy igaz. Viszont az is igaz hogy az emlitettek 50%-a mar kulfoldon el :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.