25 kannabiszpalántát találtak a rendőrök a férfi földeáki portáján.

Indiakender-ültetvényt találtak a rendőrök egy nyugdíjas korú hódmezővásárhelyi férfi földeáki házában – olvasható a rendőrség közleményében, melyet az MTI is átvett.

Szabó Szilvia közölte, az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók egy erre a célra átalakított helyiségben 25 kannabiszpalántát, tucatnyi növényi gyökérzetet, valamint szárított és vágott növényi részeket, és az indiai kender neveléséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

A 64 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az elmúlt években, valamivel több, mint hat kilogramm kannabiszt termesztett, csomagolt és értékesített Ausztriában. A növények gondozásában egy 49 éves helybeli férfi is segítette – tudatta a százados.

A gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, emellett társával együtt kábítószer birtoklásával is gyanúsítják a makói rendőrök. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(MTI)

(Címlapi kép: police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
és a milliárdokat sikítókkal mi a helyzet, wazzegh?
KisGenyo2
Valamiből élni is kell, ha már a nyugdíjból csak a csökkentett rezsire, meg 4-5 meleg étkezésre fussa havonta...
Equus
remélem, mire lemegy az eljárás, magukhoz térnek Mo-n is az agyamentek és rájönnek végre, h a THC közel sem olyan ártalmas, mint az alkohol. Ehhez képest az otthoni pálinkafőzés valódi méreggyártás.
Inkább vmi kitüntetés járna a fickónak, nem bünti.
advocat
A nyugdíjasnak is valamiből meg kell élni. Mert a nyugdíjból???
quadrocopter
és a milliárdokat sikítókkal mi a helyzet, wazzegh?
kukac50
Nyugdíj kiegészítés. Kicsi nyugdíjból nem lehet megélni,segélyért hiába megy ha magyar Neki nem jár. Biztos nem több százezer forint a nyugdíja.
Eladott Ország
Nem mindenki lehet Harrach Péter aki az egymillió forint körüli havi jövedelme mellett a kétszázezer forint feletti nyugdíját is van pofája felvenni, de rájár a nyugdíjkasszára a többi idősödő hatalmasság is. Szóval, amit lehet Jupiternek, nem lehet a kis ökörnek ugye kedves kiváltságosok? De a pórnépnek a kuss marad vagy a kannabisz palántázás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.