A volt LMP-s képviselő szerint a tüntetéseken a globalizáció nyertesei hallatták a hangjukat, és tévút, ha az ellenzék csak nekik akar játszani. Úgy érzi, tényfeltáró cikkekkel nem tud változást elérni, ezért korrupcióellenes népszavazási kampányára összpontosít, és társadalmi ügyekkel foglalkozó PR ügynökséget alapít Vágó Gábor, akit a 2014-es választáson nem indított pártja, akkor csatlakozott az Átlátszóhoz, amellyel most békésen elváltak útjaik. Közben az áfacsalásokat leleplező Horváth Andrással megalapította a Korrupcióellenes Szövetséget, a választási bizottságon pedig átment népszavazási kezdeményezése, amely arról szól, hogy a korrupciós bűncselekmények elévülését hosszabbítsák meg 12 évre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bár nagyon rá akar beszélni a család, hogy nem menjek, én hajlok arra, hogy május 20-án Vágó Gáborral megnézzem Felcsúton a "nemzet nagyjai"-nak a házait!
Remélem velem vagy nélkülem, de sokan lesznek/leszünk!
karma1
@Béla333: Belus, en keresztulhajtottam szep lassan Felcsuton 2 eve, hat kiserteties volt. Sehol egy lelek sem, csak a stadion korul ket elsotetitett furgon, nehany lezengo fickoval, de kulonben semmi sem utalt normalis eletre. Se egy kutya, vagy macska, semmi beszelgeto emberek, vagy eppen nyitott uzlet, ... SEMMI,... Ugy ereztem magam, mint amikor Csopnal atmentem meg a SZU-ba, sehol egy lelek, de ahogy leultunk a helyi poros kis szalloda nappalijaban/kavezojaban, azonnal minden asztalhoz jutott 1-2 120 kilos bordzsekis figura, akik lazasan ittak a vizuket... (Addig se hiruk, se hamvuk). Ugyanigy volt Felcsuton is...
Ha elmesz, akkor vigyazz Magadra, 1-2 pacaknal tobbet ne verj meg...:o)))
quadrocopter
HAHÓ ELLENZÉK!

Üzenjétek meg Brüsszelnek és az EP néppártjainak, hogy a PLT mai napilapjában és a mellékleteként bedobott, ugyacsak PLT kiadványú Rejtvényújság hátoldalán tovább folytatódik a Geci uszítása Brüsszel ellen, de a Petőfi-Orbán rádióban is!

Ennyit a Genyó szavahihetőségéről és ígéreteiről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.