Németh Szilárd Fidesz-alelnök az ATV Start című műsorában azt mondta, nyavalyás provokáció történt a Kálvin téri pizzériában, amikor egy nőt megütöttek.

Mint megírtuk, a hölgyet azért bántalmazta egy feldühödött férfi, mert védelmére kelt a lemigránsozott pizzásnak, aki angolul szólalt meg.

Németh Szilárd kijelentette, a mocskos migránzosás egyáltalán nem fér bele, és helyesen cselekedett a nő, amikor feljelentést tett, de ugyanakkor provokációt lát az eset mögött.

Én úgy gondolom ez egy megrendezett jelenet volt, bármi elképzelhető meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár a provokátorokat, akár a szervezeteket nézzük, amiket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond" 

- mondta a Fidesz alelnöke.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Elmebeteg...elkísérhetné a főnökét Grazba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Téged rángat a főnököd joystickon te hugyagyú szarkeverő. Csak olyan hülye vagy, hogy fel sem tudod fogni.
cs.n.
@papa.49: 19:50-re: Ott ez nem hátrány, alelnöki posztot és/vagy frakcióvezetőit ér. Ld. Kupak Lala és Rezsi Biztos példáját. Nemhiába lett a volt alelnök helyettese a frakcióvezetésben a jelenlegi alelnök, Rezsinél méltóbb módon senki nem tudná helyettesíteni Kupakot. :)
Lepényleső
Akár hihetnék is neki,de az ugye még nem kötelező?
hetöndöe
Erről a hájfejű vaddisznóról és a fityfaszos agymosodás megnyílvánulásokról mindig Koltai filmjei jutnak eszembe,melyben brilliánsan figurázta ki a Rákosi rendszert.Mostanság egyenesben láthatjuk,hogyan butítják el a népet.Régebben még jókat röhögtünk Koltai poénjain,ma már ez nem olyan vicces,inkább kiábrándító és tragikus.
papa.49
@hetöndöe: Igen mert ma élőben megy az előadás...
Zeta
Ez már elme kótos eset!
A Tanú c.film csak jelenthet. Ha ezt a hívek veszik akkor egy ország mehet a sárgaházba kezelésre.
Akinek kritikája van amögött Soros áll?
Fáj, ha egy ember ennyire gyepes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.