A kormányt ismerve egészen csekély az esély arra, hogy ezt egyáltalán napirendre vegye a parlament. 21 éves kortól engedélyezné a kannabisz fogyasztását büntetlenül Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke, aki erről egy törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek. A termesztés és árusítás szabályait is meg kellene határozni a politikus szerint. A kábítószer orvosi célú felhasználását is engedné. Fodor szerint a kábítószerhasználat büntetése káros, a fogyasztók ugyanis a büntetés kockázata elszigetődnek, nem kapnak megfelelő egészségügyi és szociális segítséget, sőt, maguk is bűnözökké válhatnak. Fodor szerint büntetés helyett prevencióra, ártalomcsökkentésre, rehabilitációra volna szükség.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Részegen jó verni az asszonyt...:) Ha szívna ez a sok birka, akkor az kevesebbe kerülne, kevésbé lenne káros és az utcákon sem lenne annyi vandál. Tudhatnád már Gabni, hogy ez nem menő...:) Nézz rá rezsidisznóra, úgy kell csinálni...:)
Béla333
Valóban most ez az egyik legfontosabb kérdés!
SystemError
@Béla333: Amúgy tényleg. Fodor mindig értett ahhoz, hogy csak azért beszéljen, hogy ne felejtsük teljesen el..:)
Béla333
@SystemError: 20.04
Megfigyeltem, hogy olyankor, amikor nagy a baj az országban, amikor ezer helyen ég a tető, akkor dobják be a liberálisok (Fodorék) a kannabisz használatának a legalizálását,vagy a meleg házasságot, stb, stb!
Vagy ilyen hülyék, vagy szándékosan terelnek!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.