Pukli a Tanítanék Mozgalmat úgy hagyta ott, mint eb…, majd coming outolt, hogy ő valójában Fidesz-szimpatizáns, aztán bejelentette, hogy perceken belül pártot alapít, majd eltűnt. Érezve az idő szavát előkerült, hogy bemutassa új kezdeményezését, a Polgári Világ Pártját. Most itt tartunk Pukli István-ügyben. Egy újabb változást gátló párt születésének lehetünk tanúi, Pukli így definiálja magukat: “Mi a polgári gondolkodású szavazóknak szeretnénk alternatívát nyújtani. Kétszáz éve elindult egyfajta polgári gondolkodásmód Magyarországon, de maga a polgárosodás a rendszerváltás után is befejezetlen maradt, pedig ez lenne a felemelkedés alapja. Később pedig az ország ellen fordult az az egyetlen ember – Orbán Viktor – akiben a polgári szavazók bíztak” Pukli egyértelművé teszi, hogy a pukli-párt nem hajlandó senkivel összefogni, hogy tíz főből áll a tábor, de „hazai és nemzetközi szinten is elismert szakértői gárda”, és, hogy kiket akarnak elérni, hát „polgári gondolkodású...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Tíz a tagok száma, mind bejut a parlamentbe?
CsipkeRózsa
Tíz a tagok száma, mind bejut a parlamentbe?
papa.49
Egy újabb ,,névpárt,, ami milliókat bezsebel, és jó pár embert megtéveszt, az ótvaros hazugságaikkal!!!
quadrocopter
"Vadászat a Vörös Októberre"...helyett, vadászat a potya milliókra!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Ez csak TÉVEDÉS lehet ő ilyen csúf dolgot soha nem tesz, még hogy munka, hát még mit nem)))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.