Másofokon 8 év 6 hónap fegyházbüntetésre súlyosbították annak a férfinak az ítéletét aki megfogta egy 8 éves kislány nemi szervét a standon – tudta meg a HVG.

Az eset két éve történt egy 3. kerületi strandon, ahol a kedves nagypapának tűnő férfi a takarást kihasználva fogdosni kezdett egy 8 éves kislányt. 

Az ítélet szövege szerint az anya két gyerekével volt a strandon, ahol a gyerekek az élménymedencénél vízipisztolyoztak. Az anyának gyanús volt, hogy a férfi úgy próbált viselkedni, mintha a társaságukhoz tartozott volna. Az anya szólt a gyerekeknek, menjenek arrébb, nehogy eltalálják a bácsit, mire a vádlott szólt nekik, menjenek inkább vissza hozzá, nehogy eltaláljanak másokat. A férfi szólt a kislánynak, hogy álljon be a háta mögé, akkor nem találja el a testvére.

A kislány megbízott a barátságosnak tűnő férfiban, aki a takarást kihasználva, azonnal fogdosni kezdte a gyereket.

A vádlott – B.L. – végig tagadta a vádakat és azzal próbálta megmagyarázni a történteket, hogy "hátranyúlt, majd megcsúszott, elveszítette az egyensúlyát, ezért volt olyan helyen a keze ahová nem lett volna szabad nyúlnia".

A nyomozás során az igazságügyi elmeorvos-szakértő megállapította, hogy a férfi szexualitása nem nevezhető normálisnak, hiszen szexuális vonzalma 7-8 éves kislányok irányába is jelentkezik.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem véletlenül mértek rá ennyit...de azért érdekelne, hogy a piszológus miből állapította meg a kislányok iránti vonzalmát...mert ha tagad, akkor tagad..
nem értem, azzal együtt, hogy megérdemli.
Kristaal
Ilyen rohadék pedofil, a 70-es években zaklatott hasonló módon egy hasonló korú kislányt, az nagyon megijedt akkor. Falun történt, ott nyaralt a kislány a nagyszüleinél. Amikor elküldték tejért, ott történt, a rohadék kihasználta, hogy nem volt ott senki, és megfogdosta az ijedt kislányt. Aki ilyent még nem tapasztalt. Nagyon megijedt a kislány, nem mert szólni senkinek. Aztán amikor hazaindult a tejjel, akkor oda jött annak az állat pedofilnak a felesége. Ő meg ijedten menekült haza a nagyszüleihez a tejjel, árkon -bokron szaladva. Még a tehénlepénybe is belelépett, annyira futott. Utána mindig félt, nehogy elküldjék tejért. Aztán soha többé nem ment oda tejért, nem volt hajlandó többet sehova ment idegenhez , ha a nagyszüleinél volt. Akkor este valahogy elmondta a kislány 2 unokatesójának, nem tudta jól elmondani, szerintem nem értették a gyerekek, egyikük sem, mi történt ott a tejesnél. Az a rohadék is kaphatott volna legalább nyolc évet. Az a kislány soha nem felejtette el a történteket, felnőttként megértette, mi történt vele akkor. Már feldolgozta az esetet, és amikor eszébe jut, mint most , mikor hasonló esetről olvas, arra gondol, hogy reméli, hogy Isten megbüntette tettéért. És arra is szokott gondolni, hogy REMÉLEM MÁS KISLÁNYT NEM BÁNTOTT AZ AZ ÁLLAT. Biztosan már nem él, hisz az a kislány is ma már 50 éves. Soha senkinek nem mondta el, soha többet ez a kislány ezt a zaklatást. Most itt olvasva ilyen hírről, itt leírta 50 évesen. :((( MINDIG LESZNEK PEDOFILOK??? ILYEN KORCS A VILÁG??? MÁR A 70-ES ÉVEKBEN IS VOLTAK. :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.