Erős, biztonságos, önbizalomtól duzzadó Európára volna szükség, ami olyan megbízható, biztonságos és gyors, mint egy Mercedes – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Daimler német autókonszern közgyűlésén csütörtökön Budapesten.

 Orbán "erős, biztonságos, önbizalomtól duzzadó" Európát szeretne

A miniszterelnök szerint ez a Mercedesnek is érdeke, hiszen nehéz elképzelni egy nemzetközi vállalattól, hogy versenyképes maradjon akkor, ha az anyaországa nem az. A tagállamok egyenkénti jó teljesítménye az onnan származó nemzetközi cégek sikerének is előfeltétele – monda. Ezért az unió jövőjéről szóló vitának a kimenetele ugyanolyan fontos a Daimler, mint a tagállamok szempontjából – tette hozzá.

Magyarország az Európai Unió megingathatatlan tagja, "sorsa össze van kötve" az unió fejlődésével – hangsúlyozta le a miniszterelnök, hozzátéve, hogy most az EU korábban megkérdőjelezhetetlen versenyképessége veszélybe került, veszít korábbi súlyából a gazdasági teljesítményt és a demográfiát tekintve is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Én őszintén szólva nem szeretnék ilyen Európát. Mert ott mi biztos nem lennénk tagok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ezután már csak az hiánzik, hogy olyan pólót viseljen, amire azt íratja: " Ego sum via, veritas et vita" Amilyen félkegyelmű, meg is tenné! Csak idő kérdése, mikor!
quadrocopter
Tudjátok miért kék alkapszínű a rezsimpropaganda "álliccsuk meg Brüsszelje"?

Cinizmusból!

"A kék háttérnyomású ideiglenes választói névjegyzékkivonattal (a hírhedt kék cédulával) az emberek lakhelyüktől távol is szavazhattak: az országot teherautókkal, vonaton (sőt kerékpáron) járó kommunisták közül sokan 15–20 helyen is szavaztak ugyanazon a választáson (a külön erre a célra nyomtatott kékcédulákat az MKP bocsátotta rendelkezésükre). A kutatók máig sem tudják, hány ilyen szavazat kerülhetett az urnákba, számukat 60–120 ezerre becsülik.(Az MKP mindösszesen 1,113 millió szavazatot gyűjtött).

A csalásokat sok helyen észlelték, de csak leállítani tudták bizonyos körzetekben. A kiskunmajsai 5. szavazókör jegyzőkönyvéből: „A bizottság megállapította, hogy tömegesen érkeznek idegenek névjegyzéki kivonattal szavazásra, kik közül többeket igazolásra szólított fel. A rendőrségen megállapítást nyert, a szavazás beismerése és a nála lévő hamis névjegyzéki kivonat alapján, hogy Kiskunmajsán, már a negyedik helyen akart leszavazni. Ők is ugyanazzal az autóval érkeztek, melyik az idegeneket hozta szavazásra." (wiki)

Hát ezért! Hogy jókat röhögjenek a megvezetett vak birkákon és a látáscsökkent rebelliseken!
bencemacska
Igaza van, a vágyait illetően!
Csak minimális önkritikája nincs, azt nem veszi tudomásul, hogy ebben az Európában neki semmi keresnivalója nincs!
AHOVA Ő BETESZI A LÁBÁT, OTT CSAK HÁBORÚSÁG TEREM !!!
Zeta
Egy erős Európa, az álma .
Nekünk egy tisztességes Magyarország!
nezelodo
Azt az Európát ő szeretné vezetni, ha már amerikai elnök nem lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.