Pedig Bayer Zsolt kitüntetése után még 111-en fogadkoztak. A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) tájékoztatása szerint tavaly augusztus 20. és november 21. között hatvanhatan küldték vissza a korábban átvett kitüntetésüket. Ezen túlmenően 1 személy kizárólag az oklevelét és a kitüntetéshez kapott igazolványát juttatta el a hivatalhoz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ugyan már! Ez sem nagy ár, ha azt nézzük, hogy az 5-ös páttagkönyv tulajdonos megkaphatta a kitüntetést!
Az se baj, ha mind visszaadja, csak Bunyós Bayernek megmaradjon!
Eladott Ország
Itt is kozmetikázzák az adatokat, mint a létminimum számításnál, illetve a korábbit meg is szüntették. Hazudnak mint mindig.
RonaGyuri
A helymegjelölés nélkül is tudhatnánk Magyarországon vagyunk

Igaz karakteres matyarkodós történet

Mint ismert mikor a párt 5számú élharcosát Őfenesége kedvenc cimboráját lovagkereszttel tüntették ki, nem kis kalamajka kerekedett a dologból. Az ügy kapcsán népi mozgalom alakult ki abban, hogy ki adja vissza tiltakozásképp az övét.
A 444.hu számlálót indított, hogy regisztrálja a tiltakozókat. 111 bejelentésig jutottak.
Most, hogy „a Fővárosi Ítélőtábla 2017. május 17-én szóban kihirdetett, de írásba még nem foglalt ítélete annak írásbeli közlésére kötelezte a KEH-et, hogy 2016. augusztus 20. napjától 2016. november 21-ig hány személy juttatta vissza ténylegesen az állami kitüntetését a Köztársasági Elnöki Hivatal részére.” érdekes információ került ki.
„A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) tájékoztatása szerint tavaly augusztus 20. és november 21. között hatvanhatan küldték vissza a korábban átvett kitüntetésüket. Ezen túlmenően 1 személy kizárólag az oklevelét és a kitüntetéshez kapott igazolványát juttatta el a hivatalhoz.” ???
Ami lássuk be számos kérdést vet fel:
Igazat közölt-e a KEH?
nem tévesztették-e el a számlálást?
egyesek lassan cselekszenek?
ennyien gondolták meg magukat?
Ez utóbbival kapcsolatban az sem lenne érdektelen, hogy kik és mivel győzték meg őket? =))
Persze az igazán releváns magyarázat az a szájjártatás lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.