Egy hírműsor sem lépte át tavaly a törvényben előírt húszszázalékos arányt a közvélemény tájékoztatását nem szolgáló (bulvár) bűncselekmények bemutatásában. A 2016-os eredmények szerint a hírműsorokban még mindig sok a közélethez nem kapcsolható, klasszikus bűncselekményekről szóló híradás, de mindenhol az előírt húsz százalék alatt maradnak az ilyen jellegű riportok - közölte az NMHH Médiatanácsa pénteken az MTI-vel. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Médiatanács,, ez van ez a felhozatal, és erről elsősorban a balfasz kontár kormányotok tehet, meg az impotens, tehetségtelen belügyminiszter, aki megígérte, 2 héten belül rend lesz, hát nem lett!!!
Perwool
"hírműsorokban még mindig sok a közélethez nem kapcsolható, klasszikus bűncselekményekről szóló híradás,"
Baszus, nem esti mese, a műsor címe Híradó!
Ha megtörtént, akkor miért is nem tájékozódhat a lakosság?
Ez van! Van ugye, Magyarország jobban teljesít, meg van a valóság.
pungapeter
A gally-gyűjtögetőkön, az egy darab péksüteményt eltulajdonítókon vagy a fél zsák éretlen, koszos dinnyét zsákbaszedőkön vígan böfögve elcsámcsog a rasszista, suttyó tömeg. Amíg a sutyerákok böfögnek, szellentenek és csámcsognak az eléjük rakott moslékon addig a háttérben nem száraz gallyakról, péksüteményről vagy éretlen dinnyéről szól a valóság 27 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.