"Mentelmi jog, leszophattok, Tóni Montana". A Bankrupt slágerében egyszer sem hangzik el Rogán neve. Zene + szöveg: 10/10, klip: 11/10. A politikai ihletésű zeneszámok a megírásuk pillanatában általában irtó ütősnek hatnak, az aktualitásuk miatt viszont három héttel később jellemzően már senki se emlékszik rájuk. A Bankrupt Tóni Montanája pont nem ilyen szám. Simán el tudom róla képzelni, hogy öt év múlva is játsszák koncerten. Olyan, mint a Prosectura volt a csúcson, aminél nagyobb dicséretet egyszerűen nem tudok elképzelni, hiszen a Kéz nélkül a kedvenc számom. Rogán Antal azért is jól járt vele, mert ő azért közel sem akkora nagystílű játékos, mint a címadó Tony Montana.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: archie
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megneztem ezt a rovid videot, - hat valoban szuper! Szegeny zeneszek, mit fognak ezert kapni rogantonyotol meg a Gazdaallattol?
Eladott Ország
disq.us/url?url=http%3A%2F%2F37.media.tumblr.com%2F5903cb71f94495ef95409c6ea4830fc3%2Ftumblr_mgw72wGQf51rhhmgbo1_500.gif%3Abf3EqkP8VA66zLpykJvnDZCl12g&cuid=2698334
Nehéz lehet szegénynek, mindíg ez lebeg a szeme előtt. Szégyen és gyalázat, hogy egy hűtlen kezeléssel, csalással, okirat hamisítással, hivatali vesztegetéssel és egyéb bűncselekményekkel szorosan összefüggésbe hozható műveletlen bugris mások erkölcsiségét egyáltalán a szájára veheti, és karaktergyilkosságot kiáltva mártírkodhat, miközben tevőlegesen hozzájárul az ország lassú és fájdalmas összeomlásához. Ahol Rogán nem létező karaktere erkölcsi és szakmai mérce lehet, ahol egy kimosakodott bűnöző fontos alkatrésze lehet a kormányzásnak, ott nem tegnap óta nagy a baj. A jó hír az, hogy ha lesz lázadás – márpedig szükségszerűen lesz ­, akkor a Pasa parki luxus­elefánt torony sem ússza meg. Bármit is jelentsen az elefánttorony, te ostoba, félművelt gazember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.