Mintha Orwell írta volna, olyan abszurd kezd lenni Magyarországon az Orbán csodás tetteit dicsőítő kormánypropaganda. A Sorost sátánizáló, Brüsszelt degradáló kotta, amiből a teljes kormányzati média-zenekar fújja, messze lepipálja az 50-es évek demagóg szólamait. Minap történt, hogy a kámforrá vált Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal főnöke úgy döntött, hogy előbújhat rejtekéből. Erősen kezdett, a XVII. kerületben tartott lakossági fórumot, amihez képest Orwell látomása már nem is olyan abszurd. A nem túl nagy terembe összetrombitált hallgatóságát etette a...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Néha kétségbe kell vonni pártunk és kormányunk normalitását.
Ha hinni lehet a propaganda szövegeknek, akkor Soros György éjt nappallá téve, és minden vagyonát erre áldozva "vásárolja meg" a félvilágot az Orbán kormány ellen. Minden migráncs ide kívánkozik, különösképpen Felcsútra! Brüsszel csak és kizárólag a magyarok ellen dolgozik már évek óta. ( Lényeg, hogy azért a pénzt utalja!)
Ez már tényleg tragikomédia!
Pálinkafőző Rézüst
@Nessy: tragikomédia, mely már hányást vált ki...
F_Viktor
@Nessy: Latod, a nyomorek birkak csak ezt ertik meg, nekik napi taplaleknak ennyi is eleg.
quadrocopter
Újabban - a sok beégés ellen - "testőr hallgatóságot" küld a horda a helyszínekre, akik igyekeznek leugatni az ellenszólamokat! Beülnek a hallgatóság soraiba, majd kórusban méltatlankodnak, ha Juhász Péterek beolvassák hangosan a bűnöket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.