A szó tényleg veszélyes fegyver, és ezt az alapvetést mostantól a Fidelitas prominensei is tudják. Tisztújító kongresszusokon támadt rájuk az N1TV riportere, és nem kímélte a Fidesz-KISZ-t. De tovább is van, mondom még? A kérdésre, hogy tudna-e mondani három dolgot, amit a fiatalokért tettek, a megkérdezett Tihanyi Levente, a veszprémi Fidelitasos, ezt bírta felelni: “a kutyasétáltatás, meg kutyatápot vittünk egy Almádi székhelyű menhelynek..” A “Mit kapott a Fidelitastól” kérdés a legtöbb kongresszusra igyekvőt futásra késztette,

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy jobb kocsma közössége intelligensebben válaszolna! "beszélgetünk, jó a társaság" . És mindezt sok milliós támogatásért!
Remélem, az általuk sétáltatott kutyusuknak nem meséltek az "anyapártról", mert az már állatkinzásnak minősülne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: bocs de Viktorék már elve retardáltak, nekik ehhez nem kell genetikai degradálódás!
dr. prédikátor
Van még valaki aki kételkedik benne???eZEK A GECIK IS A FITYFASZ KINÖVÉSEI!!!Ész nem szükségeltetik nekik!!!
Nessy
Egy jobb kocsma közössége intelligensebben válaszolna! "beszélgetünk, jó a társaság" . És mindezt sok milliós támogatásért!
Remélem, az általuk sétáltatott kutyusuknak nem meséltek az "anyapártról", mert az már állatkinzásnak minősülne.
karma1
@Nessy: Ja, sokmillios tamogatassal a hatam mogott en is tudnek kocsmazni. (Igaz, a kocsmaros nem az en szodavizemen gazdagodna meg, de eluldogelnek a jo melegbe, es beszelgethetnenk arrol, hogy pl. mikor viszunk a kutyusoknak megint kajat. Ez olyan jo programpont,...(Kicsit tobb ertelme van ertelmes kutyust etetni, mint pl. nemethszili rizsacsokkento-bicskanyitogato szoveget hallgatni...:o)))))
F_Viktor
@karma1: Ha ezek a ficsurok csak ennyi jo tettel tudtak magukat fenyezni egy mediaban, akkor tenyleg feltetelezhetjuk, hogy eg, normalis 10 eves gyerek egy nem fityeszes kozossegben nagysegrendekkel tobb segitseget nyujtanak.

Irod:
"...senki nem fogja oket komolyan venni..."

Ezzel vitatkoznek, a szavazobazisukat alkoto nyaj majd csongeni fog minden szavukon ha eljon az o idejuk, csak arra kell figyelniuk, hogy keresztapu eppen milyen utasitast ad ki nekuk (eppen kit kell szeretniuk, vagy ki az aktualis ellenseg).
babp1982
Az az erzesem,ha ezek kozott a fidelkiszesek kozott IQ felmerest vegeznenek hat furcsa eredmenyek szuletnenek-:))) A kutyak akiket setaltatnak magasan kenterbe vernek pket! Ezeknel meg a Pavlov reflex sem mukodne-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.