Az áprilisi Oktogon foglalós-bulizós tüntetéshullám után újra utcára vonulnak a CEU-t és a civileket ért kormányzati támadások miatt. A késő délutáni-kora esti demonstrációra több ezer embert várnak, a Facebookon kb. 6 ezren jelezték, hogy ott lesznek az eseményen. A vonulással egybekötött tüntetés a Műegyetem rakparton kezdődik és a Kossuth téren fejeződik majd be. Beszédet mond többek között Vágó Gábor és a korábbi KDNP-s politikus, Lukácsi Katalin. A hvg.hu tudósítói is kint lesznek a helyszínen, és folyamatosan beszámolnak a történésekről. Kövesse velünk élőben a tüntetést!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Remélem, hogy felolvassák a hivatkozott törvényeket, elmondják, hogy ez miként szerepel a nagyvilágban, milyen előírások vannak, s utána értékelik a magyar viszonyokat. Érdekes lenne pl. a német, vagy amerikai civil szervezetekre vonatkozó előírások ismertetése, különben csak balhé a balhéért. De érdekes lenne az EU Piper jelentésének ismertetése is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.