Arrogancia, remény és hazugság. Egy csomó dolog vezetett odáig, hogy történelmi súlyú büntetést kezdett Magyarország ellen az Európai Parlament. Ebben a meccsben nincs sok lépés, ezt le fogják verni a Fideszen. Sok és kemény munkája van abban Orbán Viktornak, hogy Magyarország képes volt a vezetésével történelmet írni az európai politikában. Eddig még soha senki ellen nem indították el az amúgy az uniós szlengben csak atombombának becézett hetes cikkely előkészítését. Volt azért verseny, hogy Magyarország vagy az egyre magyarosodó lengyelek lesznek-e azok, akik ezt először elérik, de végül utcahosszal mi nyertünk. Magyar győzelem, jóember! Nézzük gyorsan meg, mit jelent ez az egész Orbán Viktor és a Fidesz számára. Az, hogy az előkészítés után el is fogadja-e a parlament a hetes cikkelyt, még kérdéses. Elég sok kör van még addig, amit le kell futni, és nem biztos, hogy az Európai Parlamentben kétharmaddal támogatnák Magyarország szavazati jogának elvételét is. A mostani...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ebben az egészben az a tragédia, hogy egy cezaromániás , pár pénzéhes egyén, és 1,5 millió bigott hívő miatt egy egész ország szív, mint a torkos borz! Igy teszi tönkre egy törpe minoritás ( 17% ) a többséget ( 83 % ), akik mindezt engedik.
RonaGyuri
remekül kvadrál a másik cikk címével: Kubatov Gábor: A Fidesz a sikertől lesz vonzó a fiatalok számára
karma1
Monnyuk a fide$$ csak attol lesz vonzo a fiatalok szamara, mert sehol mashol nem lehet olyan gyorsan annyi penzt kereseni munka nelkul, mint a fide$$ vedoszarnyai alatt.
Ki ne akarna utanozni meszaros gazdagodasat? Es annyi esszel? Lasd futyilitasz, akik kutyakajat visznek jotettkent a kutyamenhelyre... Oszt ezzel ki is fujt az osszes tevekenyseguk.
]Meg akkor is meguszod az elszamoltatast, ha cigany vagy, mint "diplomas" farkasflori, es ha mar nagyon szorul a hurok a nyakad korul, akkor kapsz meg 1.3 milliardot, nehogy a boribe kelljen kikotnod,.
Hat ki ne akarna - gerinc nelkul, bar rendkivul eros gyomorral, es vastag orca-borrel futyiszes lenni???
Nessy
Ebben az egészben az a tragédia, hogy egy cezaromániás , pár pénzéhes egyén, és 1,5 millió bigott hívő miatt egy egész ország szív, mint a torkos borz! Igy teszi tönkre egy törpe minoritás ( 17% ) a többséget ( 83 % ), akik mindezt engedik.
kokopelli
@RonaGyuri: ...ezek olyan benyomást keltenek,mintha mindig "sikerek" lennének...!!
quadrocopter
Az a helyzet, hogy nem Brüsszelnek, a néppártoknak kell berágniuk a csürhére, hanem "a magyar embereknek" és a "keményen dolgozó kisembereknek" mert csak akkor lesz kampec doloresz a hordának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.