Ezt mondja Róna Péter, aki szerint a kormányfő jelenleg éppen erre készíti fel a magyarokat. "A magyar gazdaság ez EU-támogatásokból, az emigránsok hazautalt pénzeiből és a multinacionális cégekből él. " Az Orbán-kormány nem akar sorsközösséget vállalni Európával. "Ő a magyar szuverenitás mellett kardoskodik. Nem lehet a magyar szuverenitás mellett kardoskodni és ugyanakkor Európa részévé válni. " (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a helység kalapácsa
orbán egy geci
Mi az, hogy "geci"?
A geci azt jelenti, hogy valaki a rosszabbnál is rosszabb, egy hulladék, az emberi produktum legalja - gondolkodásmódban, érzelemvilágban, mentálisan: a céljait tekintve, hogy mire képes a céljai elérésében mindent és mindenkit félresöpörve magalkuvást nem tűrően..
orbánban minden rosszaság együtt jelen van.
Ezért orbán nem simán geci, hanem vérgeci
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ha elfogy a pénz /mert elfogy/ akkor szedik a betyárbútort és tovább állnak, na ezt kell megakadályozni, és felhúzgálni minden tetvest!!!
a helység kalapácsa
orbán egy geci
Mi az, hogy "geci"?
A geci azt jelenti, hogy valaki a rosszabbnál is rosszabb, egy hulladék, az emberi produktum legalja - gondolkodásmódban, érzelemvilágban, mentálisan: a céljait tekintve, hogy mire képes a céljai elérésében mindent és mindenkit félresöpörve magalkuvást nem tűrően..
orbánban minden rosszaság együtt jelen van.
Ezért orbán nem simán geci, hanem vérgeci
Nessy
És sokan fognak hozzá tapsolni. Vagy azért, mert már megszedték magukat, vagy azért mert fogalmuk sincs arról ez mivel járna.
Aztán majd mindenki hibás lesz, kivéve Orbánt és társait!
justhpeter
@papa.49: Valami ilyesmire gondoltam én is, amikor a kegyelemre méltóknak javasoltam az életfogytiglani kényszermunkát a teljes vagyonelkobzást követően.
silber13
@papa.49: Szerintem nem fogja megtenni, mert a fejével játszik, amit rohadtul félt ám!
Béla333
Ha hagyjuk magunkat, hogy mint a birkákat kiterelgessen!!!
papa.49
@justhpeter: De csak a legpitibb tetvek esetében, a többit főleg a főkolomposokat úgy felkötni, hogy napokig szenvedjenek anélkül hogy beledöglenének!!!
Qqberci
Nem lehetne inkább gOrbánt kivezetni a Duna jegére? Most! Ja, hogy nincs jég? Hát legfeljebb elsüllyed...
colibri
Róna Péternek igaza van. A kérdés csak az, hogy gorbánnak meddig tart a teljhatalma, mikor fordul meg ez a "magabiztosan vezet a fidess" állapot, mert félő, hogy minél tovább kell erre várni, akkor már kő kövön nem marad állapot váltja a jelenlegi 2/3-os narancsuralmat.
Baloselvű
RÓNA PÉTER is alászállt amikor a SIMICSKA Lajos féle komolytalan, elfogult HÍRTV-nek nyilatkozott! Ráadásul amiket mondogat az nem is szakmai, hanem politikai vélemény. Egyúttal pedig a JOBBIK-ot dicséri, amely pártot Simicska megvett! A migránsok befogadást is helyeselné, ami aztán tényleg ellentétes az országunk érdekeivel. Róna képzelődik amikor azt állítja, hogy Orbán kivezeti az országot az unióból, Orbán ilyent soha nem mondott, sőt az ellenkezőjét állítja. Róna állítása, hogy az ország az EU-ból él, pont olyan komolytalan és megalapozatlan mint az interjúja. Illene tudnia, hogy a magyar gazdaság teljesítményét még az ország legádázabb politikai ellenfelei is elismerik és nagyra értékelik.
eszegfu
@Baloselvű: "Róna állítása, hogy az ország az EU-ból él, pont olyan komolytalan és megalapozatlan mint az interjúja. Illene tudnia, hogy a magyar gazdaság teljesítményét még az ország legádázabb politikai ellenfelei is elismerik és nagyra értékelik." Hát erre a megállapitásodra tisztelt kommentelő csak annyit: jöhet a "vastaps"!:)
coni
Mivel a mag-unióból már kiszorultunk és a felzárkóztatásra adott uniós támogatások a következő ciklusban elenyészőek lesznek nekünk az uniós tagság már csak nyitott határokat és vámmentességet fog jelenteni. Nem lesz nálunk uniós ügyészség, valuta és bankunió stb...
Nemcsak a jogaink de a kötelezettségeink is leszűkülnek. A többi kelet európai ország be akar kerülni a mag-unióba ezért teljesítik a szükséges feltételeket, de ez ránk nézve már nem kötelező. Feltehetőleg azt az ezer menekültet akiket nem akarunk befogadni szétosztják a többi ország között, így mindenki megkapja amit akart. Béke lesz...és nyomor.
bakegya
VEZET??? KIERŐSZAKOL,PONTOSAN ÚGY AHOGY A HATALMAT ÉS MELLÉ A MILLIÁRDJAIT HAZAVITTE.Piszkos szélhámosság amit ezek a fideSS MAFFIÓZÓK AZ ORSZÁGUNKKAL MŰVELTEK!
Macskaszem
@Baloselvű: "Orbán kivezeti az országot az unióból, Orbán ilyent soha nem mondott, sőt az ellenkezőjét állítja" Viszont azt is tőle tudjuk, ne azt nézzük mit mond, hanem , hogy mit tesz.
Másrészt nem tudom mit vagytok oda az 1300 migráns miatt, mikor rogánkötvénnyel tízszer ennyi migráncsot csábítottak ide, amire az ország ugyan ráfizet, de rogánhabony csakúgy rakja zsebre a belőle befolyó milliárdokat.
simmering73
Ez remek lenne, mert amikor mindenki tapasztalja majd, hogy mi a magyar valóság, akkor a nép semperc alatt felkoncolja ezeket a mocskos maffiózókat.
nevemnick
Egyetértek Rónával.
Ez a banda másra sem hajt, csak az EU és az ország lakosságának adóként befizetett pénzére. Amit lehet kisajtol mindkettőből az ,,állami vagyon gyarapítása érdekében", amelyet rövid időn belül a holdudvar ,,kivásárol".
Ezeknek menni kell, de mihamarabb, mert nem fogja megvédeni őket a tonnaszám felvásárolt fegyver, sem a többszörös minimálbérért alkalmazott bérhadsereg és az újra átvariált választási törvény.
Peller Anikó
@silber13: pontosan ezért fogja megtenni, csak előre menekülhet.
bakegya
@Macskaszem: ez a lényeg-és mi egy megosztott,gazdaságilag szarrávágott vegetáló országban nyomorban nyakig nyöghetjük a titkosított bevállalásaikat.
bakegya
Kiélvezi a virtcsaftot .VÁLASZTÁSI KAMPÁNYFOGÁSNAK HASZNÁLJA AZ EU NYOMÁSÁT !!!
A civilek vegzálása,a Sorosozás-és az egyetemi fel-és kiforgatás mind-mind ugródeszka az újraválasztásosdi 50%-fölé tornáztatására-furmányos bűnbandát gyűjtve maga köré akik rángatják az OROSZLÁN BAJSZÁT-A FÉLELEM FENNTARTÁSÁRA PEDIG A MIGRÁNSOKKAL RIOGATÁS-NA EZ MEGY A DISZNÓSÁGGAL FŰSZEREZVE.
SZARNAK EZEK A NEMZETRE A MÉSZÁROSSAL KÖZÖSBE!!!
papa.49
Ha elfogy a zseton arra megint csak a nép szegény része fog rábaszni, akiknek nincs 1 hónap kitartásuk se!!!
tudode
Már régen el kellett volna hagynia a politikai pályafutását, ha nem vesztette volna el a JÓZAN PARASZTI ESZÉT, hiszen a MAI NAPIG NEM TUDJA MEGKÜLÖNBÖZTETNI A KÖZPÉNZT A zsebpénzénél a bíróság többszöri ítéletére sem!
.
A magyarok hátán akár évtizedekig is lehet fát aprítani, de HA BEINDULNAK, MEGREMEG A FÖLD még a SUNYI NER lába alatt is.
.
ÉS AKKOR nem szégyen a FUTÁS!
Borsodi
Kivezet minket mint vakot a sötétből. Talán megvezet minket orrunknál fogva mint a marhákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.