Farkas Flórián, a fideszes országgyűlési képviselő, romaügyi miniszterelnöki biztos az utolsó pillanatban értesítette a Lungo Drom tagságát, hogy elnökként „stratégiai megállapodást” köt Orbánnal a 2018-as országgyűlési választásokra és a 2019-es önkormányzati választásokra való felkészülésre. A megállapodás a kormányzati és önkormányzati munkában történő együttműködést is magában foglalja. Az aktusra a Fidesz-otthonban, a Lendvay utcai székházban kerül sor, ahol Farkas Flóriánon kívül Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke, aki az Országgyűlés elnöke is egyben és Balog Zoltán is kompromittálja magát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Helyeslem, ha Orbán a szégyenbe egész bandáját magával viszi, a csendes tapsolók is osztozzanak a gyalázatban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Most megfogtál. Elképzeltem azt a helyzetet, amikor Orbán, Kövér, Farkas együttműködési szerződést (meg nem támadási egyezményt) köt - csíkos rabruhában.
papa.49
@justhpeter: A cella főnökkel ki 130 kg. izomagyú kancigány)))))))))
Perwool
Össze jöttek a cigányok egy kis bulira...
cikicakk55
Nem rég még arról cikkeztek az újságok,hogy Flórit még több disznóságban bűnösnek találták és továbbra is folyik ellene az eljárás.A bizonyítás végéig felfüggesztik a Parlamenti jogát.
papa.49
@Perwool: A tetű hazugovics még itt is bújik a többi háta mögé, a gyáva szar!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.