Cigizésre kényszerítette a gyermeket ez a férfi és erről videót is készített. Üvöltözött a babával, hogy "Tüdőzd le, tüdőzd le te gyerek! " Brutálisan sokkoló videó következik! Elárasztotta a Facebook-megosztásoknak köszönhetően az internetet 3 fénykép, melyen egy férfi egy babának cigit tol a szájába és a baba szó szerint cigizik. Több száz hozzászólás érkezett a poszt alá és még több ezer ember osztotta meg azt a posztot, felháborodásuknak hangot adva. A hozzászólásokat olvasva volt, aki a gyámügy fele jelezte ezt az esetet és állítólag, volt, aki a rendőrségnek tett bejelentést. Egy biztos, a fotók még mindig fent vannak, sőt a zarojel.hu még ennél is durvábbat talált. Ez a bizonyos férfi ugyanis erről még videót is készített, amit felnyomott a youtube-ra is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Csukják le! Kiskorú veszélyeztetése vagy valami ilyesmi.
szaboria1
Erre a gyámügynek már lépni kell. Ráadásul ez a gyerek egy kislány. Valami Vajda család lehet mert a pali tele van ékszerrel.
Aki Én
Hát mi illőt is lehetne mondani egy ilyen koszos korcs féregre?
Talán annyit, hogy nyugodjál békében. De inkább az ördög főzze pépesre.
Peller Anikó
Na most hol vannak az állatvédők? Bár nem biztos, hogy a retek kölyke mert elég fehér a baba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.