Egy erdélyi kisfiún segítettek a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai, akit kirándulócsoportja véletlenül egy benzinkúton felejtett az M3-as autópálya mellett.

A két NAV-os tankolni készült az M3-as autópályánál, 80 kilométerre Budapesttől, amikor hallották, hogy valaki keservesen sír.

Egy elkeseredett, tíz év körüli gyermeket láttak magányosan ácsorogni az autópálya szélénél, aki nagyon megrémült, mert véletlenül ott felejtette a busz, amely egy erdélyi gyermekcsoportot hozott osztálykirándulásra  Magyarországra.

A pénzügyi nyomozók telefonszámukat átadták a benzinkút személyzetének, és az akkor már nyugodt kisfiúval beültek a kocsijukba.

A busz útvonalát követték, amikor megszólalt a telefon. Kb. 50 kilométerrel arréb a gyermek újra találkozhatott társaival: a NAV autója egy újabb benzinkút parkolójában érte utol a kirándulóbuszt.

(hvg.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
yazo64
kisgömböc nem járt most arra?:)
Viccet félretéve örülök hogy nem lett nagyobb baj...
papa.49
Igen így normális, NÁLUNK, de az nem biztos hogy Erdélyben is...
Lepényleső
Nem jószántukból,de az Erdélyiek elhagyták az anyaországot is,rajtuk ki segít?
bodorandras
@papa.49: Az pedig idióta (mélymagyar) felfogás, hogy "román felfogást" böfögjön valaki akkor, amikor a románoknak semmi közük nem volt az esethez.
Pálinkás Pál
@bodorandras: Mit nem mondasz?? Lemaradtam valamiről,tudtommal Erdély Románia része!Mellesleg végre a fináncok valami jót is tettek!
papa.49
@bodorandras: A legkedvesebb rokonod idióta te szaros román paraszt...
Ördögvadász
@papa.49: selejt, következik az esti olvasás! A vén ökör hátul!
papa.49
@Ördögvadász: ,, a kutya ugat, a karaván halad,, Na szakadj le rólam sötétkém!!!
nezelodo
Sebaj majd eljön ide elüldözött tanítónak az, aki meg sem tudja számolni hány darab a pulya a buszon... Vagy nagyon el volt foglalva Tündérország csodálatával, meg az útszéli vezéri kinyilatkoztatással az óriásplakátokon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.