Rogán Antal, hosszú virtuális szünet után megjelent a nyilvánosság előtt. A jelek szerint, miközben mindenki a vagyonosodási ügyeire gondolhatott, nem ezek voltak a távolmaradás okai. A propagandaminiszter a jelek szerint egy kiképzőtáborban volt. Ahol megtanították felejteni, és összeesküvés-elméletekből is felkészült. A kiképzése a legutóbbi nyilatkozata alapján még nem teljes. De a jelmezes főpróba lezajlott. Ennek során, a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott lakossági fórumon azt mondta, többek között, a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője, hogy ősszel tudatos provokatív kísérletek lesznek. Amelyekre az aktivisták kiképzése már zajlik a civilek kiképzőtáboraiban. Mert, Rogán szerint, a civilek világösszeesküvése lesz a bázisa az őszi provokatív akcióknak. Ami azért különösen érdekes megállapítás, mert ez azt jelentené, hogy Rogán tudhat valamit. Olyasmit, hogy ilyen kiképzőtáborok márpedig vannak. Ráadásul felkészülés is zajlik. Ráadásul olyan felkészülés is...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Régen beszélgettünk, úgy el voltál tűnve.Na de most, hogy előkerültél a lakásod labirintusából, lenne egy-két kérdésem. (Ha valamelyiket nem érted, kérjél meg valakit, akinek legalább 80 az IQ-ja, azaz duplája a tiédnek, hogy segítsen értelmezni!)
Család hogy van? Egészséges mindenki? Gyerekek? Fejlődnek? Nem rád hasonlítanak? Na ez jó. Örülj neki!Nejed részt vett már valami főző tanfolyamon, megtudja már főzni magyarosan a csirkepaprikást?
Kecóval mi újság? Megszámoltad már azokat a nyüves szobákat? Jól megnézted? Tuti nincs több? Emeleten is voltál? Oké. Akkor legközelebb talán jobban sikerül az a tetű vagyonnyilatkozat. Amúgy mi a xarért nem szüntetitek már meg? Csak a baj van vele. A kitöltéséhez is hülyék vagytok, az úgysincs rajt, amiket a purdékra írattál, meg mindegy mekkora hülyeséget írsz bele, a kedves KDNP-s parlamenti bizottság úgyis rendben találja és simán elhiszi, hogy abból vettél új kocsit, hogy visszavitted az üres üvegeket.
Meló? Megy frankón? Mizu a tanyaprogrammal, az ötödik kerületben? Szaporodik-e már a disznók száma, vagy egyelőre csak te vagy? Állítólag hálából misét mondattak érted a tanyavilágban, mert annyival jobban élnek, mióta a kerületed felemelte azt a pár millát az ő felemelésükre.Te figyu mán!!! Lehet, hogy én olvastam rosszul valamit (A szemem már nem a régi.), de úgy rémlik, hogy ez a "Quasimodo" csoport, vagy hogy a tökömbe "híjják" őket állampapírokkal is kereskedett és aki abba tette a perselypénzt, az is csak egy lovat kap belőle vissza. Részletekben. Egyelőre csak a fütyijét. Okosan brekegted, (Gondolom leírták neked előre.)hogy a részvények kockázattal járnak. De az állampapíroknál kicsit más a helyzet nem? Azt ti garantáljátok nem? Vagy ha a balek és közétek oda kerül egy másik tolvaj is, akkor elment a levesbe ez a garancia? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nem vagyok pénzügyi szakember, te meg közismerten mindent tudsz. Szomszéd pénzügyei rendben, szaporodnak a milliárdok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Lőgyakorlat szerepel-e a kiképzési tervben?
CsipkeRózsa
@Horizont: Hát, ha neki volt hozzá képe, hogy megint megjelenjen és megszólaljon!
GeoCravker
@Cicamama55: A gárdágáknál? Valószínű. Azt a rendőrt is lelőtte az a vén fax
Nessy
@CsipkeRózsa: A rinoceroszok már érdeklődtek, hogy lehet ilyen vastag bőrt rövid idő alatt kifejleszteni!
Tudósok megállapították hogy, az IQ és bőrvastagság fordítottam arányos!
GeoCravker
@Nessy: A kormány közelében a gerinc válik bőrré. Így vasatgbőrű meztelencsigákká válnak
Nessy
@GeoCravker: Kösz! Megint tanultam valamit! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.