Meghackelte a Németh Szilárd által alapított, váratlanul tetemes mennyiségű közpénzhez jutó alapítvány honlapját az Anonymus hackercsoport. A Csepel Sport Club Alapítvány akkor került a figyelem középpontjába, amikor múlt héten kiderült, hogy a Németh Szilárd által alapított szervezet viszi tovább a csepeli birkózócsarnok építését. Az 500 milliósnak indult, jelenleg 2 milliárd forintnál tartó kormányzati beruházásnak az alapítványi pénzességen túl annyi köze van Németh Szilárdnak, hogy egyrészt csepeli polgármester volt, másrészt a birkózószövetség elnöke. Minden egy kézben ér tehát össze. Minden meg a pénz is. Ezt nem nézte jó szemmel az Anonymus hackercsoport, ezért aztán vasárnap feltörték a Csepel SC Alapítvány honlapját – szúrta ki a 24.hu. A szervezet alaphelyzetben sem túl szép weboldala vasárnap így nézett ki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sziszi! Lassan a tieid is rájönnek, hogy a királynak nincs is új ruhája!! Drága hackerkéim ! Legyetek szívesek az egész kormány és az ismert baráti kör minden fellelhető pénzügyi és egyéb adatát nyilvánosságra hozni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.