Az étterem tulajdonosai hiába hívták a rendőrséget. Tóth Csaba, a Fradi-közeli kopaszok vezetőjének tartott Tóth Csaba “stratégiai tanácsadóként” volt jelen egy belvárosi étterem elfoglalásánál – olvasható az Átlátszó hétfői cikkében. A lap birtokába került rendőrségi feljelentés szerint Harminc-negyven, kigyúrt, félelmet keltő személy, továbbiakban „kopaszok”, security feliratot tartalmazó ruhában, minden előzetes értesítés nélkül megjelentek a vendéglátóhelyen, az asztalokhoz ültek, a bent levő vendégeket hangoskodással, trágárkodással megijesztve távozásra bírták. A férfiak feltörték a konyha zárát és le is cserélték azt, az alkalmazottak ekkor rendőrt hívtak. A rendőrök azonban arra hivatkozva, hogy “nem folyik vér”, birtokháborítási ügyről van szó és a jegyzőnek kellett volna intézkedni. A kopaszokat állítólag a tulajdonos Giant Hungary Kft. bízta meg azzal, hogy önhatalmúlag birtokba vegyék az ingatlant, és az Átlátszóhoz eljuttatott fotók szerint Tóth Csaba is a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ugye a rendőrség szolgál és véd!? Szolgálja a maffiózókat és védi őket.
Ezután jönnek a magán lakások illetve magánházak?
RonaGyuri
ja kérem ha nem fizetik a védelmi pénzt! =))
sokanvagyunk
Talán ha az egyik kopaszt a helyszínen újraborotválják egy kicsit kontár módon, a rendőrség által hőn óhajtott vér előállhatott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.