Ítéletet hirdettek hétfőn egy férfi ügyében, aki tavaly novemberben molesztált egy nőt, majd késsel fenyegetőzött Nyékládházán.

A Miskolci Járásbíróság szexuális erőszak bűntettében, magánlaksértés bűntettében és zaklatás vétségében találta bűnösnek a vádlottat, akit négy év szabadságvesztésre ítélt.

Alvó pár mellé feküdt be a borsodi szatír

A törvényszék tájékoztatásából kiderül: a részeg férfi az éjjeli órákban ment be egy családi házba, pontosabban az emeletre, ahol egy férfi és egy nő aludt. Az ajtót nem zárták kulcsra, így jutott be. Mindketten felébredtek a zajra, majd kizavarták ismerősüket.

Ám a férfi nem ment el, hanem a földszinten lévő hálószoba felé vette az irányt, ahol egy másik pár aludt.

A vádlott a sértett mellé feküdt az ágyba, majd nemi szervét a kezébe helyezte. Amikor a sértett felébredt, kiabálni kezdett, mire a sértett barátja is felébredt és kizavarta a házból a vádlottat. A sértett barátja követte a vádlottat, majd amikor utána kiabált, hogy „takarodj már innen”, a vádlott egy 12 cm pengehosszúságú kést vett elő, és azzal fenyegetőzött. Ezt követően a sértett közölte a vádlottal, hogy kihívja a rendőrséget, mire terhelt távozott a helyszínről.

– közölte a törvényszék.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a férfi beismerte tettét, amit meg is bánt. Súlyosbító körülményként vette ugyanakkor figyelembe, hogy korábban is volt már büntetve és a fenti bűncselekményt többszörös visszaesőként, ittas állapotban követte el.

Az ítéletet a vádlott és a védő is tudomásul vette, az ügyész azonban három nap gondolkodási időt kért. A férfi előzetes letartóztatásba került.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Ügyész Elvtárs! Tessék kérem súlyosbításért fellebbezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.