Németh Szilárd szerint mártírt akarnak csinálni a magyar bíróság által terrorizmusért elítélt menekültből, ami elképesztő. Botka és Gyurcsány kiegyezhet a rezsibiztos szerint.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában a Magyarország elleni európai parlamenti határozat kapcsán úgy fogalmazott: "egy terrorcselekményért elítélt embert felmenteni, és azt mondani, hogy a bíróság gyanús körülmények között hozta meg az ítéletét, és gyakorlatilag egy mártírt akarnak ebből az emberből csinálni, ez elképesztő". Kíváncsiak arra, hogy a terrorizmus elleni küzdelem miatt életre hívott nemzetközi szervezetek mit szólnak ehhez – jegyezte meg.

Németh Szilárd beszélt arról is, hogy szerinte valamilyen egyesség lesz Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke között. A kormánypárti politikus úgy látja, jelenleg egy pozícióharc folyik, és legutóbb odáig jutottak, hogy a nemzetbiztonsági bizottságot, a titkosszolgálatokat is használták volna egymás ellen.

Megjegyezte azt is, hogy a két ellenzéki politikus soha nem támogatta a határzárat. Nekik "lediktálta Soros György, hogy mit kell tenniük" – fogalmazott Németh Szilárd.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocsi, de ezen a hiren majdnem bepisiltem!Allatira vizualis vagyok es elkepzeltem, ahogy botka meg Gyurcsany uldogelnek egy iskolapadban - gondosan szetultetve persze! - mig Soros Gyorgy hatratett kezzel, peckesen setalgat a ket pad kozott, es diktal: "Irjak, uraim: rezsiszilard golyofeju, orban hazaarulo. En meg azert se viszem el a CEU-t az orszagbol"

Csak tudnam, hogy ez a ket ember - Gyurcsany es botka - MIKOR talalkozik Soros Gyorggyel, es MIKOR, MILYEN FORMABAN kapjak az utasitast, no es persze HOL A LOVE'??? Mert ha Gyurcsany es botka nem adjak tovabb a lovet, akkor nem fog tortenni semmi sem, viszont ha meg igen, AKKOR HOL VAN ENNEK A NYOMA, te golyofeju idiota??? Nyugodtan kerhettek egy kozos szobat a fonokoddel Grazban, mert mar mind a kettotokre rafer az olajcsere,... Agybeteg nemzet szegyene...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Bocsi, de ezen a hiren majdnem bepisiltem!Allatira vizualis vagyok es elkepzeltem, ahogy botka meg Gyurcsany uldogelnek egy iskolapadban - gondosan szetultetve persze! - mig Soros Gyorgy hatratett kezzel, peckesen setalgat a ket pad kozott, es diktal: "Irjak, uraim: rezsiszilard golyofeju, orban hazaarulo. En meg azert se viszem el a CEU-t az orszagbol"

Csak tudnam, hogy ez a ket ember - Gyurcsany es botka - MIKOR talalkozik Soros Gyorggyel, es MIKOR, MILYEN FORMABAN kapjak az utasitast, no es persze HOL A LOVE'??? Mert ha Gyurcsany es botka nem adjak tovabb a lovet, akkor nem fog tortenni semmi sem, viszont ha meg igen, AKKOR HOL VAN ENNEK A NYOMA, te golyofeju idiota??? Nyugodtan kerhettek egy kozos szobat a fonokoddel Grazban, mert mar mind a kettotokre rafer az olajcsere,... Agybeteg nemzet szegyene...
Perwool
Soros egy milliárdos bankár, üzletember. Csak itt számít az ördög közeli hozzátartozójának, Amerikában egy a többi milliárdos közül. Ha nem lenne az alapítványa és nem szerepelne sokat a médiában, azt se tudnánk, hogy a világon van. Nemrég halt meg Pál, a testvére, akiről sokan szinte nem is hallottak. Kb. ugyanolyan gazdag, vagy még gazdagabb volt, mint György, csak kevésbé élt a nyilvánosság előtt.Egy milliárdos vállalkozó mindenhol igyekszik befolyást szerezni a politikai életben is. Nem azért mert világhatalomra tör, hanem mert a politikusok döntésein óriási pénzei múlnak.Soros nyilván adott pénzt kölcsön Európában is, és természetesen a világon bárkinek.. Persze. Bankár. Hitel, kamat, mindenki jól jár. Szép dolog a politikai bla-bla, de a haszon még szebb.A hitel a gazdaság egyik mozgatórugója, a kamat meg a hitel ára. Valaki amúgy azt hiszi, hogy a többi milliárdos nem így viselkedik?A gazdag vállalkozók mind-mind befolyásolni igyekeznek az egész világon a gazdaságot, politikát. Egyébként Sorosról a jelen nagyokos vezetőink úgy vélekednek, hogy évtizedeken keresztül az alapítványa harcolt a diktatúra ellen, taníttatta a hátrányos helyzetű gyerekek millióit világszerte. Például őket is. Aztán Orbán egy nap úgy döntött, hogy az alapítvány mostantól már nem ezt teszi, hanem háttérhatalomként a világ elpusztítására, gyengébb esetben leigázására tör.Hazai vizek.Csányi egész jól kijött eddig minden hatalommal.Igaz amikor Orbán a bankokról nagy lóvét akart leakasztani a különadóval, kissé feszült lett a viszonya.Tűrt! Aztán 2013 júliusában betelt a pohár. Hirtelen passzra vágta az OTP részvényeinek nagy részét. Frenetikus volt a hatás. A forint bukfencet vetett, a tőzsde a bányászbéka segge alá zuhant, a külföldi bankok válságértekezleteken fontolgatták a kivonulás lehetőségét.
nezelodo
Hát Szilcsike igen súlyos az állapotod, és azt hiszed, hogy a nézőkön is ennyire elhatalmasodott az elmebaj, mint rajtatok!
Azért megemlíthetted volna azt is, hogy vetted rá a szellemi társad, hogy olyan felcsúti stadionos módszert engedjen a birkózóakadémia létrehozásánál! Azért mégis átvert, mer a birkózószőnyeg fűtésén nem lehet annyit leakasztani, mint a fűtött gyepen!
Hellcat
és amíg a fideszt tömte pénzzel addig meg ti irtátok?
glorianna
Drága (mármint nekünk sokba kerülő) MTI, mi ez a slendriánság? Értelemzavaró helyesírási hibával nem kellene a nagyközönség előtt riszálniuk magukat.
(itt és most: egyesség vs. egyezség)
Grrrr...
Perwool
Folyt: Orbán beszart, benyalni Csányinak, hogy ne tegye tönkre őket, meg az országot is.Kibékültek. Feltételezem Csányinak megvoltak a feltételei. Azóta akik régebben uzsorásnak minősítették Csányit néma csendben vannak, áldják Csányi nevét.Orbán vele együtt nézi a meccseket, együtt szotyiznak...Megjegyezném, hogy Csányi nem zsidó és csak egy aprócska milliárdos Soroshoz képest. De az egész magyar kormány kényezteti...Kár Soros háttérhatalomról beszélni...
A magyar parlamentben jelenleg egyetlen párt van, amely országos szervezetét George Soros, nemzetközi tőzsdespekuláns segítségével építette ki, ezután Simicska lopta nekik a pénzt..
Soros nem egy akkora etwas, hogy ennyire fullra kéne járatni miatta a gerinctelenséget..
Orbán ezt azért csinálja, mert muszáj neki ellenségkép a gátlástalan korrupciója elfedésére..
Ha törvénytelen dolgot művel, be lehet tiltani, be lehet perelni, stb... Érdekes mód kormányunk megelégszik a xarköpködéssel...
Nessy
Sok mindent tanultam anno a kényszerképzetekről, de hogy fertőző lenne, és járványszerúen terjedjen, azt nem. Úgy látszik ez hungarikum!
Nem ártana átprogramozni a Fidesz nyilatkozók agyát, mert már teljesen beszűkültek erre a három szóra: Soros, Brüsszel, migráncs.
Persze, amikor közpénzből tömik a CÖF nevű társulatot, Farkas Flórit, a határon túli szervezeteket a szavazatokért, az rendben van!
magyarbakancs
Ennek az embernek nevezet tárgynak csak ennyi jutott,hogy szajkóz egy begyakorolt mondatot?
Olyan unalmas ,hogy a halak is hát úszásba kezdenek a Dunában.
Valami színvonalat Német úr mert a beszédei olyan mint fos.
Büdös ,és veszélyes.
Mert fröcsög.
dodóka
Rezsipöcsfejszilárd már megint előadja a TV-ben , hogy mekkora egy kúrva nagy ökör.
justhpeter
A fideSS alelnökétől ennyire telik. A fideSS egy intelligenciaszegény párt, amelyben már a félművelt ember is király lehetne.
Pálinkás Pál
Hát szili..ha még bokszoltál volna,akkor betudnám annak hogy hülyére verték a fejed,de mivel még birkózómak is csak az alja voltál..ez nálad vszínű születési hiba..!Csak tudnám miért tolod mindig...?
Peller Anikó
És neked ki diktál izzadós birkózó? Vagy magadtól lennél ilyen okos?

@glorianna: az egyesség nem keverendő a kettességgel a szentháromsággal vagy az egyes seggel.
Nessy
Nem lehetne a hájfej bej helyett egy intelligensebb papagájt küldeni nyilatkozni? Ezt a három szót az is meg tudja tanulni, és legalább jó ránézni!
solidedge
E kijelentés után bátran kijelenthetem, hogy a Fidesz az idióták gyűjtőhelye. Sajnos kis hazánkban ezzel választást lehet nyerni.
terlasz
Szilárdot nem feltétlenül a hatökörsége miatt nevezte ki O. Soros-ügyi felelőssé, hanem a vastag bőrére és a gumigerincére is épített. Ahhoz bizony pofa kell, hogy valaki ennyire hülyének nézze a népet. Igaz, nincsenek nehéz helyzetben, mert a butítást magas szinten űzik az erre nagy számban alkalmas alanyok között.
Hofipisti
@Pálinkás Pál: Miért? Miért? Hát az alapítványi kis zsozsóért! Mára már Rezsiszili is csak a (sok) forintban érdekelt!
kemeati
Ezt az nszd-t miért nem vágták le több család jóllakna hosszú időre.Most kapcsolt,hogy neki is kellenek milliárdok
gyuszipapa587
nekik nem kell diktálni mert nem olyan hülyék mint te vagy !!!
babp1982
Szivesen beleneznek a fejebe,hogy mi leledzik ott,mert agy nem sok az biztos-:)) Lejet,hogy ott is vastah bor van mert mas nem lehet!
babp1982
Ez lejet,hogy rezsibiztos,de az biztos,hogy nem hulye biztos-:)))
szép új világ
@babp1982: Egy madzag van kifeszítve benne keresztbe, az tartja helyén a két fülét.
szép új világ
Hasonló színvonalat képvisel, mint a nyájnak ezen tagjai:
youtu.be/RWapbMppP2Y
Zeta
Ezzel bizonyítja, totál hibás. A fiókoknincsenek rendesen a fejeben betolva!
Ezekszerint Soros az , aki miatt nem fognak alkut kötni és Órbánt segítik győzelemre 18-ban. Hogy miért Okoska, mert koalíció hiányában esély sincs a győzelemre!
Szerencsétlennek vki momdja már meg szándékosan ne legyen hülye.
papa.49
A rezsiszarágyú, nem birkózott, régen arra használták Csepelen, hogy a vasúti kocsikat rendezze, de ahhoz is tökhülye volt, a záhonyi kocsit Bécsbe küldte, na ekkor rúgták át a tanintézetbe ,,tanárnak,, gondolták ott legalább ekkora kárt nem tud csinálni...
A hazugovics keresett egy a kupaklajához hasonló kvalitású gyíkot akkor találtak rá a szarágyúra, így lett rezsibiztos, pedig csak az biztos hogy mindenhez HÓTHÜLYE!!!
papa.49
@Horizont: Ahhoz jó nagy kalapács kell, de van olyan is a 10 kilós népszava, kap egyet nem kér még egyet!!!
Nessy
A Fidesz már tényleg kis gyerekként kezel bennünket!
Ha rosszak lesztek, és nem szavaztok ránk, majd jön a Soros bácsi, hozza a migráncsokat, és akkor jaj lesz nektek! Ha jók lesztek, akkor majd kaptok még rezsicsökköt, meg Böske utalványt.
simmering73
Rezsi Retyó Szilárd. 50%-kal emelkedett a tüzifa ára rövid idő alatt. Mi van a csökivel? Lapulsz mint szar a fűben. Erről pofázz b+!
Lackó50
Nekem egyre inkább a "Tanu" c. film jut az eszembe. Ezek már azt is elmagyaráznák, hogy mikor Botka a mélytengeri búvárkodásra utazgat, akkor találkozik a cápa bőrbe bújt Sorossal és a víz alatt gyorsan eszmét cserélnek. Gyurcsányt meg egyéni kihallgatáson fogadja a saját brüsszeli szállodájában. Mi pedig otthon ülünk a fotelbe és pattogatott kukoricát majszolva hallgatjuk mivel tömik a fejünket.
kukac50
Rizsa Szilárd keressetek már egy fiatalabb ellenséget! Undorító, hogy állandóan Sorosról beszéltek mindennek Ő az oka mindennek. 87 éves emberrel ellenségként bánni beszélni az a legnagyobb bunkóság! A saját butaságotokat az ország vezetésére alkalmatlanságotokat így akarjátok leplezni.
Rizsa Szilárd arra válaszolj,hogy a fa árának áfáját mikor törlitek el?
Miért nem jár alanyi jogon a fával fűtő családoknak rezsicsökkentés?
Miért a legszegényebb fával fűtők fizetik a legmagasabb fűtés számlát?
Miért 3500 forint egy mázsa fa ára?
Ne Sorosoz ne rezsicsökkentésről beszélj akkor amikor hozzánk nem ér el,igaz nem vagyunk cigányok,csak kisnyugdíjasok..
herczeg0210
Neked meg apuskám lediktálta a Diktor, a mini Szterelnök, hogy mit kell mondanod, mert magadtól, sajnos, az nem menne!!!
evacica
Ez a fazon tényleg orvosi eset! Büszke lehet a fidesz az ilyen elmeháborodott vezetőire! Hajrá fiuk, előre a kórházi zárt osztályokba!
Nessy
Németh Szilárd, Kósa és a többiek igazolják Einstein tételét, miszerint az "emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!" A világegyetem végtelensége még nem bizonyított!
Cefi
Mikor német, kósa, szíjgyártó összejönnek egy szobában, pezsgöt bontanak, mert hármójuk IQ-ja együtt három számjegyű.
szaboria1
Most nagyon haragszom az MSZP-re hogy bezárták a Lipótmezői elmegyógyintézetet. Mert már egy jó pár fideszes oda való lenne. Német fejét elnézve már látszik az elmeállapotának romlása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.