Kövér László nemzeti házelnök – mint minden kisstílű – azokkal vigéckedik, akikkel úgy véli, hogy teheti. Minden parlamentben lévő retteghet, hogy mikor, mivel találja meg, kivezettet, bírságol, de egyelőre még nem lövet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A parlament 70-80%-át le lehet cserélni! Mondjuk hogyan:

Gyorsan, bazdmeg, gyorsan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
A parlament 70-80%-át le lehet cserélni! Mondjuk hogyan:

Gyorsan, bazdmeg, gyorsan!
Béla333
Én benne vagyok: váltsuk le a jelenlegi képviselők 80%-át!
Az én x-em rendelkezésre áll, csak egy jó elképzelés kell!
Eladott Ország
Így igaz. "Az 1-1 felállás nem érdeke a pártoknak, nekünk kell körzetenként 1 függetlent indítani és rájuk szavazni! Csak így tudunk megszabadulni tőlük!"
keresztapa
Politikust utáló civileket a köz javaslatára a parlamentbe, pártok jelöltjei egyszerűen nem lehetnek jelöltek sem, romlott áruk!
Hellcat
A parlament 70-80%-át le lehet cserélni! Mondjuk hogyan:

"ki kell egyenesíteni a kaszát"
Peller Anikó
@Hellcat: a kistílű vigéc egyelőre még nem lövet..
qxy
Nem, Az egészet. Mind el zavarva, nincstelenné tenni, kisemmizni rokonostól . " polgármesterestől. Ez olyan nagy szar hogy a fél országot le kellene csukni Vagyis, lehetetlen. A megoldás egy drasztikus lépés. olyan lépésre gondolok, hogy öt lépés hátra szem beköt, célra tarts, stb. és most lehetne választani. Na uraim, ki akar miniszter lenni?? A sok szaros politikus meg se mukkanna . Szerintem nem lenne egy Magyar sem aki el merné vállalni ez a szar igazság.Marad a " hú de bassza a csőröm" de ez van"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.