Ferihegyen viszont a Hír Tv felvételei szerint igen. A felcsúti díjátadón készített ünnepi videóból teljesen kimaradt a fideszes polgármester. A Hír Tv hétfő este számolt be arról, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, milliárdos vállalkozó, egyben a Puskás Akadémia elnöke az állami megrendelésekkel kitömött Duna Aszfalt és a West Hungária Bau tulajdonosával, illetve Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal vasárnap Monacóban járt. A televízió a Nizzában le- és felszálló magángép kiszolgálásában részt vevő forrástól úgy tudja, Mészáros a helyszínen nézte végig a Forma–1-es futamot, és Ferihegyen fel is vették a felcsúti polgármestert, amint egy Forma–1-es mezű emberrel sétál a kocsija felé:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hazug szardarab. Mint a törpevarangy g. gazdája.
Cefi
Hazug szardarab. Mint a törpevarangy g. gazdája.
papa.49
Ja kérem akinek van dublőrje , az már,,fontos ember,, A POKOLBAN!!!
human
Elég helikopter szagú a történet.
Pálinkafőző Rézüst
Lehet, hogy tompika belőtte, és nem emlékszik a jószág...
bakegya
Mért ne szórakozhatnának úgy ahogy nekik tetszik-MAGYARORSZÁG KÉNYEZTETI A NEMZET VŐJÉT ÉS ORBÁN VICCTOR IMÁDOTT BARÁTJÁT,MÉSZÁROS LÖLŐT, FELCSUTKA ZSENIÁLIS GÁZSZERELŐJÉT-mi magyar zemberek fizettük be mindkettejüket AKÁR A MONAKÓI AUTÓVERSENY ÉLVEZETÉRE IS.D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.