51 millió forint értékben sikerült lopniuk. Egy nagy értékű terepjáró, egy krosszmotor és több fegyver volt a lopás eredménye.

Két bükkábrányi fiatal – egy 17 és egy 21 éves – férfi tört be április 24-én egy közeli birtokra, ahonnan a 30 millió forintos terepjárón kívül hét fegyvert – köztük egy egyedi, balkezes puskát –, a hozzájuk tartozó mintegy 700 lőszert, gyermek krosszmotort, nagy értékű biciklit, ereszcsatornát, parfümöket.

Sírba rejtették a lopott fegyvereket a fiatalok

A Zsaru Magazin szerint a betörőkre nehéz volt rábukkanni – mivel a birtok, ahonnan loptak, egyedül áll egy erdő szélén –, végül a széleskörű nyomozás során rábukkantak arra a rendőrök, hogy a két elkövető a feltűnő Mercedes terepjáróval egy miskolci gyorsétterem autós részén vettek hamburgereket. 

Sírba rejtették a lopott fegyvereket a fiatalok

Az ott készült homályos képekről végül egy tanú beazonosította a két elkövetőt, ami nyomán a rendőrök május 22-én jutottak el a két férfihoz. 

Sírba rejtették a lopott fegyvereket a fiatalok

A házban jó pár ellopott holmit megtaláltak, de aztán kiderült, hgy a dombon túl is van még szajré, csakhogy a dombon túl a temető feküdt. A rendőrök alaposan átkutatták a sírkertet, ekkor találtak rá az egyik sírban az eldugott fegyverekre, a másikban pedig a motorra és a biciklire. A Mercedes terepjárót is megtalálták a közelben, de azt már kibelezték a tettesek.

A két férfit letartóztatta a rendőrség.

(Fotók: police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.