Kiakadt Hosszú Katinka a Nemzetközi Úszószövetség szabálymódosításán, amely vk-versenyenként négy egyéni versenyszámra korlátozza a résztvevőket.

Shane Tusup, Katinka férje és edzője is kiállt mellette egy Instagramos kiírással. Tusup szerint Katinkától elvettek minden előnyt, amit a kemény és odaadó munkájának köszönhet.

Shane Tusup: "hánynom kell ettől az egésztől"

Összetört a szívem és hánynom kell az egésztől. Végignéztem ahogy egy fantasztikus tehetség jóformán megöli magát az órákig tartó munkával, fejleszti a tudását és a képességeit, hogy ezzel is a mezőny elé kerüljön. Mindezt azért, hogy a szenvedélye egyben a munkája is legyen és jó példával járjon elöl.

– írja bejegyzésében Tusup, aki szerint ezzel azt mutatja a FINA, hogy semmi értelme a kemény munkának.

És mit kapott cserébe? Ahelyett, hogy remek példaként emlegetnék, aki megmutatta mit jelent a sport és mi mindent lehet elérni kemény munkával, inkább korlátozzák a versenyszámait és semmissé teszik a kemény munkának köszönhető előnyét. A legrosszabb az egészben, hogy ezzel az egésszel azt mutatják a jövő úszóinak és szurkolóinak, hogy soha nem értékelik majd őket és erőfeszítéseiket és nincs értelme a kemény munkának, mert egy szabálymódosítással elvehetik tőled a kemény munka gyümölcsét…

- fogalmazott.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Annak örüljünk, hogy Mészaros a Lőrinc nem indul úszóversenyen csak közbeszerzésen, mert a végén még azt is Ő nyerné.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
@CsipkeRózsa: Ha konyítana egy cseppet is a sporthoz, a sportdiplomáciához, nagyon jól tudná, hogy egy elnöknek vagy alelnöknek milyen nagy érdekérvényesítő képessége van! Az aljas Gyárfástól kitelik, - életútját ismerve - hogy nyomást gyakoroljon egy bizottság tagjaira! Ha a riói olimpián nem a nevenincs pártkatona, Németh Szilárd a Birkózó Szövetség elnöke nyújt be óvást, hanem, mondjuk, a nagy tekintélyű, nemzetközileg elismert Hegedűs Csaba, akkor másképp alakul a magyar kötöttfogású birkózó sorsa! "Péteri László, több megdöbbentő dolgot állít. A 2014-es év aranysípos magyar bírója az állítja, barátja, a Lőrincz Viktor elcsalt meccsén szőnyegelnöklő szlovén Sztaniszlav Sernek azt mesélte neki, hogy folyamatos pressziót gyakoroltak rá, hogy a magyar ellen ítéljen.Péteri azt állítja, az UWW orosz alelnöke, az orosz Mihail Mamiasvili mozgatja a háttérből a szálakat."
papa.49
Aki azt hiszi hogy a tetves vezetők nem manipulálják a szabályokat az enyhén szólva is téved, mert bizony manipulálják, mivel a stoppert nem tudja befolyásolni így ilyen eszement szabályokkal akadályozzák meg az indulást...
Pedig nagyon egyszerű legyen TŐLE GYORSABB AKI NYERNI AKAR ELLENE!!!
Peller Anikó
@Hellcat: kedveskéim, ezek megdolgoznak azért a pénzért, érmekért, dicsőségért.

Itt vannak például eleink akik egy tollvonással lopnak el ezerszer annyit és akkor a Katinkáék külföldön összelapátolt pénzecskéjét irigylitek?
csa-csa
@sokanvagyunk: tudom! rosszul fogalmaztam. úgy értettem meddig akar még magyar színekben versenyezni. Ha nyer azért nem tudják elviselni, ha nem, azért szapulják. Mindegy mit csinál! Állandóan a "bukszájában" turkálnak. Utána kell csinálni és ennyi!
nemkati
@CsipkeRózsa: "Így viszont másoknak is adtak esélyt a teljesítményük elismeréséhez. "

Egy verseny arról szól, hogy győzzön a jobbik.
nem tibi
haggyá má , éjjel nappal tusupolva van szegény csaj . :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.