A fenti, költőinek egyáltalán nem mondható kérdést a láthatatlan, színtelen, szagtalan gáz-párt, a KDNP tette fel honlapján, miután a Facebook letiltotta az oldalát. A nagyon kicsi – mondhatni láthatatlan – kormányzópárt, a KDNP azzal a merőben érdekfeszítő ötlettel állt elő, hogy Facebook oldala letiltásának csak egy eredője lehet. Nem, ez esetben nem nevezték meg Soros Györgyöt, hanem az alábbi közleményt tették ki dühödten honlapjukra:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az emeletünkön lakó szomszédaimmal is többen vagyunk mint a tagságuk.
Mi legalább sörözni is szoktunk, igaz, hogy csak akkor beszélünk hülyeségeket, de azt is csak a saját szórakoztatásunkra.
Peller Anikó
Tényleg? Eddig azt hittem a kádészcsépé bigóta káderpárt avatkozik be a politikába.
nevemnick
Az emeletünkön lakó szomszédaimmal is többen vagyunk mint a tagságuk.
Mi legalább sörözni is szoktunk, igaz, hogy csak akkor beszélünk hülyeségeket, de azt is csak a saját szórakoztatásunkra.
simmering73
Más szemében a szálkát, magatokéban a gerendát sem látjátok.
Béla333
Atomot rájuk!
Még hogy a hatalmas, népszerű, közkedvelt, igaz kicsit szélsőséges véleményekkel rendelkező KdnP-t piszkálják?
Hát ki a fene az a Facebook a KdnP-hez képest?!
RonaGyuri
Nem érti

de ettől még mocskolódni azt tud

Van egy mérhetetlen támogatású (reális becslések szerint szavazótábora nem éri el a hivatalos taglétszámát), de mérhetetlenül ártalmas pártocska, mely valamilyen bugyuta hazugság révén KDNP-nek (Kereszténydemokrata Néppárt) nevezi magát.
Nos a derék MTI nem érezte úgy, hogy akár segítségképpen megpróbálja őket felvilágosítani, engedelmesen közölték elképesztően bornírt közleményüket. Voltak némi technikai nehézségek az FB profiljukkal kapcsolatban, amit a szolgáltató elhárított és elnézést is kért a gondok miatt.
A párocska persze nem szakemberhez fordult, hanem az MTI-hez futott és kifejtette: „érthetetlen és felháborító, hogy a Facebook szerdán cenzúrázta a párt közösségi oldalát, és elérhetetlenné tette azt.”. Na jó mérsékelték magukat és egy szóz sem szóltak arról, hogy ebben biztosan a büdös zsidó Zuckerberg mocskos mancsa van.
Ők megelégedtek azzal, hogy szerintük „a döntés hátterében, ..(az állhat).. hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek a mainstream média hangzatos szólamaival és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.