Barack Obama volt amerikai elnök élesen bírálta Donald Trump döntését a párizsi klímaegyezményből történő kilépésről. Az MTI szerint a volt amerikai elnök percekkel Trump bejelentése után közleményt adott ki, amelyben leszögezte, hogy a döntéssel a Trump-kormányzat “elutasítja a jövőt”. Barack Obama ugyanakkor hangsúlyozta: Trump elnök döntése nem akadályozza a környezetvédelmi intézkedéseket és a klímavédelmet a világ többi részén. Közleményében Obama emlékeztetett arra is, hogy a párizsi egyezményt “a világpolitikában betöltött amerikai vezető szerepnek” köszönhetően fogadták el. Álláspontja szerint “a magánszektor máris döntött, és olyan jövőt választott, amelyben visszafogott a szénfelhasználás”. Úgy vélekedett, hogy a klímaegyezményben részt vevő országok aratják majd le az egyezmény “gyümölcseit” mind az új munkahelyek megteremtésében, mind a kreativitást igénylő állások megteremtésében.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Belepett az elefant a porcelanboltba, mindent osszetor, ami hozzaer, amihez koze van.
Hat kivanom trumpnak, hogy az unokainak pont annyit kelljen majd felni a borraktol, mint errefele kell.
Uj-Zeland folott volt a legnagyobb az ozonlyuk, ami mar lassan kezdett begyogyulni.
trump idiota dontese miatt ez a jo folyamat most majd leall, es akar vissza is fordulhat.
Majd ha az o csaladjanak kell rettegni attol, hogy egy honap alatt viszi el a borrak a csaladtagjait, akkor majd talan elgondolkodik, hogy hol cseszte el.
Csakhogy akkor mar nagyon keso lesz.
Ja, es ha nem tudna, akkor nem minden munkanelkuli ferfi, aki szivesen menne le a szenbanyakba dolgozni. Nem oldja meg senkinek sem a problemajat, de csinal ujakat a meglevo regiek melle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.