A balatonedericsi hegyoldalban éppen az egyik olyan zsákutca lett jobb minőségű, amelynek végén a miniszter nyaralója áll. Ő azt mondja: nem volt indokolt. Balatonedericsen helyreraktak néhány utat, egyebek között azt a meredek hegyoldali kaptatót is, amely Szijjártó Péter nyaralójához vezet. Az ingatlan a falu szélétől közúton 700 méterre fekszik, bejárata pedig egy zsákutca végéről nyílik. A falubéli útfelújítások során ezt a 700 méteres szakaszt úgy hozták helyre, hogy az első 500 méterre mészkövet döngöltek le, a meredekebb 200 méteres rész pedig jobb minőségű burkolatot kapott. Bár ez laikus szemmel úgy tűnik, mintha aszfaltozták volna az utat, valójában “csak” felületvédelmi réteggel látták el. Mindenesetre a miniszter (a zsákutcában ingatlannal rendelkező további egy-két tulajdonossal együtt) örülhet, mert a korábbinál feltétlenül könnyebben tudja megközelíteni a nyaralóját, majdnem olyan, mintha aszfalton gurulna az autója. Szijjártó egyébként szerepelteti a vagyonbevallásában...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
annak idején Cinege elvtárs is mindig így járt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@qxy: :DDDDDDDDDDDDDD apám... király!
bakegya
@qxy:köszi, ezt már mi is kitaláltuk,de szétprivatizálták a falu és a köztünk lévő jó panorámás telkeket. Már befenyítettek minket, egyenként perelhetnek bennünket,akik két dűlővel feljebb lakunk-a szin fityiSS-es önkormányzat szarik rá,még kisajátítani sem hajlandók a közútnak egy sávban már több évtizede használt felületet.Most már csakkk egy komolyabb tűz eset,vagy a gáz vezeték sérülése segíthet-de erre nem sok esély van.
quadrocopter
Csak az történhetett, hogy amint épült az út, gyorsan felhúzták a pajtát a végében.Mint a miskolci "román" helytartó esetében!
simmering73
Ehhez hasonló véletlenekkel én is találkozom Pesten. Ilyenkor azt mondjuk, biztos valami geci fideszes költözött ide. Persze ez csak szigorúan magán vélemény.
bakegya
@quadrocopter: tévedés ez a palota is a IX.sz-ból van ott.ezek kizárólag kutyabőrösök kisajátított vagyonát osztogatják fosztogatják maguknak és a pereputtynak-aztán a partikon már a kutyabőreikről is áradoznak.GYAKORLATBÓL BESZÉLEK,ha láttad volna az én anyám arcát amikor a szépnagyapja portréja alatt meglátta,hogy a rubintos réka aggatja a csillárra a lufikat,a gyereke pedig gokartozik a kandalló előtt az ebédlőben ahol őt dajkálta a nagyanyja!
Erre mondják az én gyerekeim is már...mert ami nem a miénk az már a másé!!!
...aztán tovább is van...a minap mondja egy "nagyontehetséges történész a Kossuth-on,hol máshol..."-Niiiiiiiincs leszármazott-nem tudunk róla...AMIRŐL NEM TUDNAK AZ NINCS IS...NA ÍGY MEGY EZ ...dis is.CIGÁNYÉKNÁL...mikor megkérdezik mit loptál,hol van???...NINCS,NINCS...HAJJAK MEG!!!-D
papa.49
Milyen érdekes fordulat, pont a szargyártó viskójáig???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.