A magyar kormány a lehető leghatározottabban elítéli a szombat éjszakai londoni terrortámadásokat, nyilatkozta Szijjártó Péter külügyminiszter.

A magyar kormány is reagált a szombati londoni terrortámadásokra. Szijjártó Péter elmondta, Magyarország a lehető leghatározottabban elítéli a londoni, terrortámadásokat és azoknak módját is. 

A magyar kormány elítéli a szombat éjszakai londoni terrortámadásokat.  Együtt érzünk a gyászolókkal, a sérülteknek mielőbbi teljes felépülést kívánunk.

- nyilatkozta a külügyminiszter.

A külügyminiszter szerint az merénylet pünkösdi időzítése azt is jelenti, hogy a terroristák a keresztény vallást és kultúrát akarják teljesen eltörölni.

 A terroristák semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza, sőt egyértelmű, hogy keresztény vallásunkat és kultúránkat is el akarják törölni a Föld felszínéről.

Szijjártó Péter elmondta, Magyarország londoni nagykövetsége folyamatosan kapcsolatban áll brit hatóságokkal, magyar sérültről nem érkezett hír, a követség ügyeleti telefonján.

Európának végre ki kell mondania, hogy nem akarunk a terrorral együtt élni. Az Európába súlyos terrorveszélyt hozó illegális bevándorlás teljes megállítása, valamint a terrorral szembeni zéró tolerancia meghirdetése. Minden mással a saját pusztulásunkat idézzük elő.

– hangsúlyozta Szijjártó.

MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Honnan veszi, hogy ennek köze volt a pünkösdhöz? Ha gyilkolni akarnak, gyilkolnak vallási ünneptől függetlenül is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
a Szíjjártó által képviselt "kereszténységgel" nem tudok azonosulni.ebből következően leszarom hogy mit óbégat,
1magyar
Kontinensfoglalással ez is vele jár.
Eladott Ország
@babp1982: tegnap, 18:53 www.youtube.com/watch?v=Qf9MMU-cq_I
A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc ... Töröljük le, rabok hada!
JAJMÁR
Utálom ezt az alakot. Sötétebb mint a legsötétebb éjszaka.
Pufogtat nagy szavakat, ettől érzi magát valakinek.
Egyébként meg ki a fene akar terrorral együtt élni? Semmilyen terrorral se, se nyílt, se burkolt terrorral, semmilyennel, oké?! Se idegennel, se itthonival! Éppen ideje, hogy ezt a magyar nép is kimondja!
F_Viktor
1) Semmilyen hianyerzetem nem lenne a magyar nemzeti kereszteny kultura nelkul, sot sokszor a vernyomasomra is kedvezo hatassal lenne.

2) A keresztenyseg neveben folytatott terrorizmusrol nagyon sokaig tudnanak beszelni az ir es eszak-ir polgarok!
kukac50
Szíjjártó Téged kellene eltörölni,hátha akkor megvilágosodnál! .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.