Bokros Lajos, a MoMa elnöke mindig különvéleménnyel bírt a magyarországi történések megítéléseben. Megfontolásra mindenképpen méltó nézeteit fejtette ki nemzeti nagytőkéseinkről, az oligarcháinkról és kegyeltjeikről, Mészáros nagyúrról és a CEU-kinyírás szándékéról.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ha nem lázítják az országot a mostani patkányok, akkor a Bokros-féle megoldás egészen más helyzetet teremtett volna az országban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
ha nem lázítják az országot a mostani patkányok, akkor a Bokros-féle megoldás egészen más helyzetet teremtett volna az országban...
human
Ez azért túlzás. Mészáros Lőrinchez képest mondjuk tényleg többet segített a magyaroknak Soros.
1magyar
Veled együtt aki fogatlanná tetted a magyarok 70 %-át!
Csizmás Kond
...ezek mit esznek...szerre mindegyik meghülyül...
Equus
@1magyar: azt a siralmas álapotot, amit vidéki népeknél láttam... a fogászati ellátás nyilván afrikai szintű
emerencia
@1magyar: Munkám során a társadalom legszélesebb rétegével találkozom. Nem nehéz észre venni, hogy intelligens, dolgozó idősödő emberek fogai vannak nagyon rossz állapotban. Egyáltalán nem igénytelenségről van szó. A Bokros csomag előtt rengeteg ember volt, akiknek a fogorvosi szolgáltatás igénybe vétele az élet természetes része. Közülük sokan kénytelenek voltak erről a "luxusról" lemondani a Bokros csomag után. Közben úgy elromlottak a fogaik, hogy ma már reménytelenül sokba kerülne megcsináltatni.

Találkoztam olyan emberrel, aki azért vett pár ezer forintért egy akciós konyhai aprítógépet mert már nem tud rendesen rágni és nem tudja kifizetni a fogorvost. Ugyanez van a látással is. Pár hónap várakozás után ugyan be lehet jutni a szemészetre egy ingyen kivizsgálásra de a megfelelő szemüveg már egy vagyonba kerül. Tisztes, dolgozó emberek kínlódnak csendben a foguk és a szemük miatt, s még azt is el kell tűrniük, hogy a jólétben élők leszólják őket mert nem törődnek magukkal. A jelenség tömeges, az egyéb népegészségügyi következményekkel sem törődik senki. Ezekkel a rosszul látó, rossz fogú és egyéb diagnosztizálatlan, lestrapált emberekkel akarják a kvázi munkaerőhiányt megoldani. Hová fog még süllyedni ez az ország?
papa.49
@emerencia: Nagyon jól látod, márciusban szemfenék vizsgálatra augusztusra kaptam volna időpontot, annak ellenére hogy cukorbeteg vagyok és ez a vizsgálat évente szükséged a számomra...
Maszek szemész 2 héten belül fogadott és megvizsgálta a látókáimat, mindössze 6000 Ft.ért, és ebben még a szemüveg rendelés is benne volt, a két szemüvegre...
1magyar
@emerencia: A múlt hónapban kértem szemészetre időpontot, szeptember-re kaptam.
Homályosan látok, elmehetnék magánrendelésre 5-10 ezer ft egy vizsgálat.Havi 29-ből.
A lph-ból az egyik lakó takarítónő és nincs pénze távollátó szemüvegre, elnézést kért, hogy kb. 10 m-ról nem ismert meg.
emerencia
@1magyar: Az oligarchák uralta fasisztoid illiberális munkaállamban kizsigerelik az embereket majd idősen, betegen, tisztességes orvosi ellátás és rehabilitáció nélkül kiszolgáltatják a fiatal, életerős vezetőknek a hiányzó munkaerő pótlásaként. Ennyit ér az uniós polgár, ha magyar bennszülött.
Jozefina
Bokros mindig a tuti megmondó!
Amit mondott szerintem végig igaz!!!
F_Viktor
@emerencia: Irod:
"Ennyit ér az uniós polgár, ha magyar bennszülött."

Minxenben igazat adok neked, csak azt nem ertem miert hoztad fel az EU-t?
papa.49
@emerencia: Ez még a ,,vadkapitalizmus,, kora ami nálunk jelenleg van, ezen átestek a nyugati országok is csak kb. 60-80 évvel ezelőtt, azóta az ottani tulajok rájöttek többet kell törődni a dolgozóikkal, mert az egészséges, kipihent, megelégedett ember többet is termel, nagyobb hasznot hoz neki...
Nálunk még az első milliárdra hajtás kora van, meg nem számít a biorobot állapota ,,van másik,,!!!
Macskaszem
A fogtömés a mai napig ingyen van. Csak időbe kell elmenni a fogorvoshoz, nem kell addig halogatni, amikor már csak a húzás segít. A műfog persze drága, de a karbantartott fogak életünk végéig kitarthatnak.
emerencia
@Macskaszem: Anno nem volt ingyen Bokros után. Közben egy nemzedéknek romlott el a foga úgy, hogy most már csak súlyos pénzekből lehetne megjavítani.
emerencia
@F_Viktor: Mert anno nem azért szavaztunk az EU-ra, hogy másodlagos polgárok legyünk benne
akiktől elvárás, hogy szégyenteljes jövedelmek és uniós árak mellett érezzék magukat egyenrangúnak.
Macskaszem
Na persze akkor jó hazafi volt, amikor a fideszes geciket kitaníttatta, segítette a fidesz megalakulását, mert nagy reményeket fűzött a fiatal, rendszerbontó csapathoz, ahogy mi is nagyon sokan. Mostanra kiderült, hogy kidobott pénz volt, mert ezek ezerszer rosszabbak és undorítóbbak mint a régi komcsik.
emerencia
@Macskaszem: 10:05 Ebben a hozzászólásodban Sorosra vagy Bokrosra gondoltál?
F_Viktor
@emerencia: A "szegyenteljes jovedelmeknek" semmi koze az EU-nak, a kormany hibait ne vetisd az uniora.
De az unios arak miatt is vitaznek veled.
F_Viktor
@Macskaszem: Irod:
"...nagy reményeket fűzött a fiatal, rendszerbontó csapathoz..."

Csak annyival egeszitenelek ki, hogy Soros a demokraciaert harcolo csapatot latta meg a fityeszben. Ez azert lenyeges, mert Soros a demokraciat tamogatja mindenhol.
libellle
@emerencia: Majd akkor amennyiben egy 2 szobás lakásért 250 ezer forintot + rezsit kell valahol egy kis városában Magyarországon fizetni mondhatod vagy irhatod, hogy unios árak vannak Magyarországon. Minden más volt Kelet-Europai országban a fizetések és a költségek aránylag egyformák. Gondolom nem feltétlenül lennél boldog amennyiben egy normális minöségü 500 gramos kenyérért 1500 forintot kellene fizetned. Mit gondolsz miert kell itt is a Házaspár mind két felének dolgoznia. Ugyanis egy közepes keresetböl nagyon nem lehet ma már megélni. Természetesen nem veheted forintban a mi keresetünket alapul és csupán a ti költségeiteket.
Peller Anikó
@emerencia: kedves emerencia, a fogakat ápolni kell, egyetlenegy fogmosás este, lefekvés előtt, aztán már nem ehetsz nem ihatsz semmit csak vizet. Tilos és felesleges háromszor fogat mosni, nappal nem romlik a fog csak éjszaka. Cseresznye, alma, kiwi és savas gyümölcsök után nem árt a fogakra egy pihe Márkuspor, ez egy kalciumos keverékpor, olcsó.
Ne egyél forró krumpli mellé hűtőből elővett uborkát, a fog képes (mikro)repedezni, és ne reszeld a fogaidat fogmosáskor.

Az nem állapot, hogy senki nem törődik a fogával majd megyek és a fogorvos betömi. Kultúrálatlan a magyar, nem törődik a gyereke fogaival (mert gyermekkorban romlik a fog elsődlegesen amikor még a szülők felelnek a gyermek fogainak egészségéért).

Sokat javult azonban a helyzet a fluortabletták etetésével.
emerencia
@F_Viktor: 11:04 Közvetetten igen. Majdhogynem csont nélkül hagyták leépülni egy tagállamukban a szociális és demokratikus intézményrendszert. A Tavares-jelentés volt érdemben az első jel, hogy felfogták az unióban: nem stimmel a magyar kormánnyal valami. (2013) Azóta is lassan őrölnek az unió malmai, ami kifejezetten segítette az orbáni illiberális munkaállam erősödését hazánkban amely a kisfizetésű kizsákmányolt munkaerőre és a betegek, szegények, idősek valamint dolgozni nem tudók társadalomból való fokozatos
kiszorítására épül. Ha kicsit hamarabb ébredtek volna, talán nem süllyed a magyar kormány idáig mert akkor működött volna valamelyest a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszere. A szégyenteljes jövedelmeinkhez pedig annyit pontosítanék, hogy arányaiban magasabbak az áraink. Azért ment el az a sok ember többsége mert ott meg tudnak élni a munkájukból, itthon pedig nem. Mostanában mintha kezdenék már végre markánsabban felismerni az unióban, hogy az nincs rendben, hogy egy tagállam kormánya unió ellen propagál miközben tartja a markát.
emerencia
@libellle: Ez mind igaz de mégis fura, hogy mégsem látom pl. a németeket százezrével bevándorolni Magyarországra és munkát vállalni pedig itt olcsóbb a kenyér, a lakás, stb. (Csak az a baj, hogy magyar jövedelmekből kell megvenni.)
Ördögvadász
A jelenlegi menekült ipar jó üzletnek tünik. Nagyon jó üzletnek.
Az alvilági soros demonnak mindenképpen.
A Rothschild-agent nem szarozik, a mostani népvándorlás mega-üzlet számára:
1,2 millió alkalmazottat foglalkoztat!:

noch.info - Der Plan von Georg Soros gehackt
emerencia
@Peller Anikó: Köszönjük az egészségügyi felvilágosítást. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor feleslegessé válna a komplett fogszakma orvosokkal, fogtechnikusokkal együtt.
wagabund
...""Soros az egyik legnagyobb magyar hazafi"...

ha Bokros mondja...ő már csak tudja...
egyébként milliárdosnak sokkal könnyebb bármilyen haza-fiának lenni...

...(pár évvel ezelőtt Sorost beperelte egy fiatal eszkort-lány...méghozzá ígéretszegésért...ugyanis Soros azt ígérte a csinibabának, ha csodát tesz vele, akkor kap egy lakást ott New Yorkban...nos sokszor csodát tett vele, de lakást nem kapott...a pert a csajszi elvesztette...

-kihirdetem az ítéletet: a kisasszony nem jogosult a lakásra!
-de bíró úr! ez nem igazság!... megérdemlem a lakást! ..ha tudná mennyit kellett szopnom..)
Perwool
@emerencia: A gazdaságpolitika szuverén nemzeti hatáskör, amíg kívül vagyunk az euró övezeten.
Az EU-val nem harcolni kell!Együttműködni kellene végre és okosan kihasználni a tagsággal járó rengeteg előnyt. Ahogy ezt a V4-ek többi tagja velünk ellentétben szépen teszi is.Érdekes módon, valahogy a többi velünk együtt csatlakozott ország jobban tudott élni ugyanezekkel a lehetőségekkel.
A rablóprivatizációt és a piacnyitást nem az Unió kényszerítette ránk. Saját döntés volt. Amibe az is belejátszott, hogy export orientált országként elemi érdekünk volt a hozzáférés az uniós piacokhoz.
Ha nem látnánk rá a példát (csehek, lengyelek, szlovákok), hogy az Uniós tagság igenis előnyökkel jár, még talán hihető is lenne amit mondasz. De így csak saját kormányainknak elhibázott döntéseit és ugyanezek korrupciójának következményeit akarod az Unióra hárítani.
Pl a cseheknél majdnem kétszeres a mediánbér, mint nálunk.
Őket nem fosztotta ki az EU, csak bennünket?
Értem...!
Európa alapértékei adottak, csatlakozáskor aláírtuk.
Óriás plakáton hirdetik, Magyarország jobban teljesít...miért nem vonta vissza a Bokros csomag megszorító intézkedéseit Orbán?Mert szarul teljesítünk.
Perwool
@emerencia: Itt van példa pl a szlovákoknál.
Szlovákia! 2016.
A jelentéséből egyelőre azt lehet tudni, hogy az elsődlegesen a friss élelmiszereket, egyebek mellett a húst, a halárut, a tejet és a péktermékeket fogja érintőalapvető élelmiszerek áfájának csökkentése
Minimálbér növelése 400 euróra ami 123.000 Ft
Gyes 230.-ról 280 euróra emelése ami közel 86.000 Ft
Elmaradott térségekben adó és járulék mentesség valamint munkavállalói utazási kedvezmény
Újabb hangulatjavító lépéseket jelentett be kedden Robert Fico szlovák miniszterelnök, a kormány úgynevezett második "szociális csomagjának" tervezett intézkedéseit ismertetve.

A szlovák kormány 15 pontból álló második "szociális csomagja" széleskörű, részben egyszeri, de többségében tartós hatású jóléti intézkedéseket vezet be. Ennek ellenére, annak megvalósítási költségei nem lesznek negatív hatással sem a költségvetés deficitjére, sem az államadósságra - hangsúlyozta Robert Fico, aki szerint az intézkedéseket az adóbeszedés hatékonyságának növeléséből származó többletbevételekből teremtik elő.
Az elmúlt egy évben már megvalósított első, a most bejelentett második és a tervezett harmadik szociális csomag kivitelezésének költségeit 1 milliárd euróra (mintegy 308 milliárd forint) taksálja a szlovák kormány.
A második "szociális csomag" keretében megvalósítani tervezett jóléti intézkedések egyik fontos eleme, hogy a jelenlegi 20-ról 10 százalékra csökkenti az általános forgalmi adó (áfa) szintjét alap élelmiszerek egy pontosan meghatározott köre esetében. Az áfacsökkentés bevezetését lehetővé tévő szabályozás már augusztusban a kormány asztalára kerül, hogy eldöntsék, az alacsonyabb adókulcs mikortól lépjen hatályba és konkrétan mely termékekre vonatkozzon.
Robert Fico."Az intézkedéssel a hazai termelőknek akarunk segíteni, és a hazai termelést akarjuk támogatni. Nem érdekünk, hogy a fagyasztott élelmiszerekre is kiterjesszük azt, mert ezzel csak a külföldi behozatalt erősítenénk" - fejtette ki az élelmiszerek...
Perwool
@emerencia: Folyt:A hangulatjavító intézkedések egy másik érdemi pontja az anyasági szabadságon lévő kismamák, illetve a gyermeküket munkaviszony mellett nevelő kismamák úgynevezett szülői támogatásának emelése. Mindkét támogatás a gyermek 3 éves koráig, illetve fogyatékos gyermekkel 6 éves korig jár. Az állami támogatás előbbi esetben a utolsó bruttó bér 70 százalékára emelkedik a jelenlegi 65-ről, a szülői támogatás esetében pedig havi 280 euróra nő a jelenlegi 230-ról (mintegy 86 ezer, illetve 71 ezer forint).
Az intézkedéscsomag keretében a szlovák kormány a minimálbér összegének további emelésével is számol. Robert Fico ezzel kapcsolatban rámutatott: amikor jelenlegi kormánya 2012-ben létrejött, Szlovákiában a minimálbér összege 327 euró volt, jelenleg 380 euró, a második szociális csomag megvalósítása után pedig meghaladja majd a 400 eurót (mintegy 123 ezer forint).
Robert Fico kabinetje a legmagasabb, 20 százalék feletti munkanélküliséggel küzdő járások számára egy komplex intézkedéscsomagot ígér. Ennek részleteiről augusztus 18-án egyeztetnek az érintett járások vezetőivel. A kormányfő a tervekről egyelőre annyit árult el, hogy a munkahely teremtést vállaló munkáltatók ezekben a régiókban adó- és járulékmentességgel a munkavállalók pedig utazási kedvezményekkel számolhatnak.
A második "szociális csomag" részét képezi még egyebek mellett az általános és középiskolás gyermekek számára az oktatási intézmények által szervezett üdülések támogatásának bevezetése, egy államilag garantált, kedvezményes havi díjú bankszámla intézményének kialakítása, illetve a nyugdíjasok és a rászorulók gyógyszer költségeinek csökkentése is.
Robert Fico decemberre ígérte a kormány harmadik "szociális csomagjának" bemutatását. Kifejtette: annak súlyponti elemei a gazdasági fejlődés ösztönzése, valamint a munkahely teremtés lesznek. Mibe is szól bele az EU, csak a miénkbe?
Máshol teszik a dolgukat... nem pofáznak...nem gyártják a hazug propagandát.
Ördögvadász
@Perwool: drágám!, te szarkeverõ.
Mi a számokat az eurostat oldalon olvassuk, nem valamely propaganda oldalon! Okés?
papa.49
@Perwool: Az igen kimerítő eszmefuttatásodra csak azt lehet válaszolni sommásan ,,OTT TESZI A KORMÁNY A DOLGÁT, OTT NEM A LOPÁS AZ ELSŐ SZEMPONT, mint nálunk!!!
F_Viktor
@Ördögvadász: Irod:
"drágám!, te szarkeverõ."

Ez megint olyan lezeri hozzaszolas volt, mikor a jankot szembesitik az igazsaggal.
Remelhetoleg a bringaddal egyutt te is egy fan fogod vegezni, mint a tobbi nyomorult hazaarulo ge@i!
F_Viktor
@emerencia: Ugy gondolom @Perwool: mindent megvalaszolt helyettem.
emerencia
@Perwool: Papa.49 röviden megfogalmazta a lényeget. Abban mindhárman egyetértünk, hogy az EU közössége által létrehozott közegben bármely tagországnak meg van a lehetősége, hogy egyre jobban fejlődjön gazdaságilag és társadalmilag egyaránt az EU értékei mentén.

Én csak annyit állítok -és nem többet !-, hogy a közösség nincs arra felkészülve, hogy sajnos akadhatnak kormányok, akik bár élvezik az EU tagsággal járó gazdasági előnyöket, megtagadják az értékrendjét. Az uniónak ezekre is figyelnie kellett volna már sokkal korábban. Csak nagyon késlekedve tette/teszi meg. A késlekedést a magyar kormány és haszonélvezői sikernek élik meg és egyre bátrabban fosztogatják a saját és az európai forrásokat egyaránt. És ki sínyli meg a legjobban mindezt? A magyar bennszülött EU polgárok milliói közül azok, akik nem tudják vagy nem akarják elhagyni szülőhazájukat. Ahhoz, hogy ez a csúfság megtörténhessen kellett az is, hogy a nagyobb közösség sokáig szemet hunyt felette. Ez egy súlyos EU rendszerhiba melynek javítása ugyan már elkezdődött de még korántsem ért véget.

Rajtunk bel és külmagyarokon, valamint az Európai Unión is múlik, hogy hagyjuk-e tovább fertőződni az EU-t az illiberális emberromboló eszmékkel és cselekedetekkel vagy véget vetünk neki KÖZÖSEN mert olyannyira elmérgesedett a helyzet, hogy nekünk belmagyar polgároknak ez már egyedül nem megy. Az nem hivatkozási alap, hogy egy a közösség egyik tagjában a demokrácia leépülése csak és kizárólag nemzeti hatáskör, oldják meg maguk támogatás nélkül, mert ez az EU széthullását eredményezheti. Az pedig egyetlen józan ember sem szeretné.
Ördögvadász
@F_Viktor: kérõdzik a selejt marha, nyalja a soros keserüt!
F_Viktor
@emerencia: Irod:
"Én csak annyit állítok -és nem többet !-, hogy a közösség nincs arra felkészülve, hogy sajnos akadhatnak kormányok, akik bár élvezik..."

Igazad van, az EU ilyen antidemokratikus kormanyra nem volt felkeszulve, lassan reagalt, meg akkor is, mikor 2011 ev elejen kemenyen megdorgalta a magyar kormanyt pl. a Klub radio frekvenciaengedelyenek visszavonasa eseteben.
Az orbani pavatanc sem segitette a gyors elmarasztalasokban, egeszen mast beszelt Brusszelben, mint Magyarorszagon.
Ami szamomra erthetetken volt, hogy az EU-s penzek felhasznalasat milyen sokaig kezelte lazan, mikor koztudott volt, hogy kik nyernek, s mennyire tularazottak a projectek.
F_Viktor
@Ördögvadász: Ilyenkor kerdezik meg a valasztani meg nem tudok a hasonloan gondolkodo komaiktol, hogy minden fityeszes megrekedt a 15-os IQ-nal? Biztos, hogy nekunk is a degeneralt teamet kellene erositenunk?
Mindenesetre nyomasd csak tovabb oregem, minxen orban elleni szavazat szamit nekunk!
Ördögvadász
@F_Viktor: visszajelzés nem szükséges.
Selejt marhának hátul a helye!
F_Viktor
@Ördögvadász: Kezd izzadsag-szagod lenni, de csak nyugodtan erolkodj tovabb, engem szorakoztat, hogy jobber partpenzen toborzod az ellenzeknek a szinpatizansokat :-)
Eriksson
Micsoda briliáns megállapítás! Ezek alapján kellene jelölni Sorost leendő miniszterelnöknek. Támogatottsága biztosan volna, kampányköltségei sem az adófizetők pénzéből, hanem a saját vagyonából lennének fedezve. S ettől kezdve minden brüsszeli forgatókönyv szerint működne.
Perwool
@F_Viktor: @emerencia: A napokban volt hír Fico az európai kemény maghoz akar tartozni.
propeller.hu/nagyvilag/3287244-fico-eurozonat-szorosabbra-kell-fogni-szlovakia-magjahoz-akar

Ezért mondom én, hogy a többi velünk csatlakozó ország élt a lehetőséggel.
Mi erről lemaradtunk... politikusaink (27 év) nem tudtak élni a szabadsággal és az EU adta lehetőségekkel.Orbán nem felzárkózni akar, hanem állandó szabadságharcot vívni, lázad.
Kíváncsi vagyok, a csehnél, románoknál, szlovákoknál is hozzánk hasonlóan telnek-e a napok? Állítsuk meg Brüsszelt, Soros, kék plakátok minden utcasarkon, Szlovákia, Csehország, Románia... jobban teljesít.
Ördögvadász
@Perwool: számokat, te szarkeverõ. Számokat!
Elek bátyád meséit meg maszatold a nyájadnak. Vagy fáj talán a valóság?

YouTube / Michal Cywinski-wystapienie...
F_Viktor
@Perwool: Nem, ok orulnek, hogy a nagy szegenyseg utan csatlakozhattak Europa elitjebe.
Orulnek az export termekeknek, joggal bizakodnak, hogy munkaberuk is jelentosen emelkedik, munkakorulmenyeik folyamatosan javulnak.
Elegedett emberek.
moiszikf
@Equus: A Bokros féle megoldásokat alkalmazták sokfelé a világban, legtöbbször az IMF "ajánlására", semmi pozitív hatása nem volt az adott ország polgári számára. Ellenben az ott "serénykedő", rendkívül szabad piaci szereplők többnyire extraprofitot könyvelhettek el.
Ördögvadász
@moiszikf: Kína, vagy Oroszország miért nem tagja az IMF-nek? Pedig lehetnének, de...
Az IMF nem más mint a FED. Egy rabló, terrorista szervezet. Hány államot juttatott már csõdbe.
Mit müvel jelenleg latin-Amerikában?
Egy állam fedezetének max. 20% (IMF elõírás, kívétel USA) lehet arany készlet! Ezt bazd meg, hogy miáll ez mögött...??? stb, stb ..
libellle
@emerencia: Nos, mit gondolsz miert nem akarunk mi oda bevándorolni. Nem akartam panaszkodni, ugyanis az nem állna jól nekem. Ellenben ahol a gazdaság és a politika ugy müködik mint Magyarországon oda józan itélöképessegel rendelkezö ember nem akar ott letelepedni. Természetesen te mind ezekkel teljesen tisztában vagy.
Cefi
@Ördögvadász: A rühes kurva anyádat, te köztörvényes munkásőr. Takarodj vissza a törpe cigányvajda valagába te ocsmány fideszállat gyilkos!
Equus
@Cefi: Ér ennyi karaktert és indulatot a habonyművek műmájerja? Itt trollkodik, nyilván vmi kicsi pénzért, ahogy moiszikf is... nincs sok értelme minden kutyának visszaugatni, végén magad is kutyává válsz.
Szard le!
Cefi
@Equus: Meg is fogom tenni. Legalább annyiszor, ahány nick-je van. Utána lógva hagyom.
Equus
@Cefi: ha van rá időd, csak helyeselni tudom :)
Cefi
@Equus: Ha tudnád mennyi szurkolóm, és önkéntes segédkezőm van...
Ördögvadász
@Cefi: a selejt vén marhának hátul a helye! Majd következik az olvasás.
papa.49
@Perwool: A Fico az országa érdekeit nézi, egy darabig egy véleményen volt a hazugoviccsal, aztán rájött ez az út nem az amelyiken járnia kell, hát váltott!!!
A hazugovics azt hiszi a csökött 1 árva bitjével, hogy ,,őt fogják követni a visegrádi országok,, hát piszkos nagyot kell majd csalódnai, mert SENKI NEM FOGJA KÖVETNI A KOSZOS, BOKSZOST!!!
Itsuka Nakimaga
@Equus: Orbán ugyanúgy visszaadhatta volna (ha akarja), mint a 13. havi nyugdíjat! De - nem adta vissza...(tehát nem akarja).
Perwool
@papa.49: Nem beszélve arról, hogy 7 éve ők vannak kormányon a rossz szoci döntéseket a 2/3-dal mind vissza csinálhatták volna.(fentebb írja is @Itsuka Nakimaga) De, ők bevezettek még legalább 30 adót. Hol van ehhez a Bokros csomag?
a helység kalapácsa
Azért nem kéne túlzásokba esni.
Azért értem a lényeget.
Ő elvesz (főleg a gazdagoktól az ő eszközeikkel), de közben ad is.
A mocskok (fideszes politikusok, és kegyeltjeik; vagy csak az ilyen-olyan buta parasztnak maradt magyar vállalkozók), meg csak elvesznek - amibe meg adnak, az sem az országról szól.

Szóval értem én, de azért ne avasuk szenté most vasárnap..
a helység kalapácsa
Na jó,a jövő vasárnapban kiegyezhetünk, ha akarod.
Én nem akarom, de figyelek rád, és fontos számomra, hogy te mit akarsz.
papa.49
@Perwool: A Bokros csomag még a hazugovics 1998 beszéde szerint is gazdaságilag helyes volt, egyenesbe hozta a költségvetést, amit aztán a következő 4 év alatt sikeresen megint lenulláztak, pedig akkor még nem loptak olyan szemérmetlenül mint most!!!A szocik bármennyire is utálom őket nem okoztak annyi kárt az országnak, és főként nem a legkiszolgáltatottabb szegény rétegnek, mint a fütyisz az elmúlt 6.5 évben...Azt az apróságot se feledjük hogy lassan következik a szabadpiacról felvett dollár milliárdok visszafizetésének ideje, mivel 5-10 évre vették fel, és ennek a kamata ,nem 1.2- 2.5 % lesz hanem 10 % körüli, és befogják a hitelezők hajtani az országon az biztos...A kérdés csupán az MIBŐL FOG FIZETNI AZ ORSZÁG ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.