Nem a minap letartóztatott Horst Mahler az egyetlen európai szélsőjobboldali, aki Magyarországot választotta lakhelyének. A HVG mást is talált Sopronban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sopron évek óta igyekszik fenntartani a náci ismereteket.

"A bunker sorsának megértéséhez először idézzünk fel egy botrányos kiállítást: 2003-ban nyílt meg a „Horthy katonái – Szálasi nyilasai” című tárlat a Kőszegi Jurisics Vármúzeumban. A kiállításból országos botrány lett, bírálói szerint leegyszerűsítően és egyoldalúan mutatta be a Horthy-, illetve Szálasi-korszakot – hamarosan be is kellett zárni."

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/az_enyeszete_a_szalasi_bunker_a_koszegi_hegysegben
Ördögvadász
@CsipkeRózsa: így van ez. Itt nálunk az öreg kontinensen ezt a hatalmas hazugságot ki se ejtheti az ember. Nem illik. Tabú. Sõt. Büntetés jár érte, akár a középkor beli szentségtörésért.
Az arab világban nem így van ez ám. Náluk a holokauszt mindig is egy aljas hazugság volt, beszélnek errõl nyíltan.
Dehát, itt nálunk a cionista hatalom alatt...pofa be!
hetöndöe
@Ördögvadász: Csak édekességként,csak neked húgyagyúkám,ha Kőszegen jársz,olvasd el szépen a vár védőinek névsorát.Jóformán nem találsz magyar vezetéknevet köztük.Hát így védtük "mi" Európát a töröktől.:-)Néha nem árt ismerni a tényeket ,ha büdös geci náci vagy ,akkor is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.