Megszerezte az amerikai elnökválasztásokba történt orosz beavatkozás valós mélységeit feltáró titkosszolgálati jelentést az Intercept. Ez a május 5-én elkészült NSA-dokumentum az eddigi legrészletesebb elemzése annak, hogy mekkora volt az orosz beavatkozás valós mértéke a választás előtti hónapban. A rövid válasz: minden eddig elképzeltnél durvább. A dokumentum legfontosabb megállapítása, hogy az orosz katonai hírszerzés sikeresen meghekkelt legalább egy olyan céget, ami szavazógépek hardvereit és az azokhoz való szoftvereket gyártotta. Ezen felül adathalász emailekkel árasztottak el legalább 122 választási biztost és irodát. Nem privát akció volt, hanem központi titkosszolgálati A jelentés szerint a cyberbetöréseket közvetlenül az orosz katonai hírszerzés, a GRU végezte. A dokumentum így szögesen ellentmond Putyin orosz elnök múlt heti állításainak. Putyin eddig általánossságban kereken tagadta az orosz beavatkozást az amerikai elnökválasztásba, a múlt héten azonban olyan...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Akkor kérdezném: Ezek barátai voltak 2014-ben a csuticigány bandájának? Barátai lesznek 2018-ban? Oszt'akkó' mennyire hitelesek a választási eredmények?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.