És akkor még a hirtelen rejtélyesen megnövekedett reklámbevételeket nem is számoltuk. A 70 milliárd forintos 2016-os költségvetése mellé még 7 milliárd forintot kap az MTVA a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól. Ráadásul ez még nem minden, mert a tervezettnél valamivel több pénzt kapnaka kereskedelmi médiától származó médiaszoláltatási díjból, és mivel a 2016-os reklámbevételük az eredetileg előirányzott 6,67 milliárd forint helyett 9,32 milliárd forint lett, így az MTVA tavaly összesen 87 milliárd forint közpénzt nyel be. Különösen a magas reklámbevétel nagyon szép, hiszn a közmédia reklámidejét az egykor Orbán Viktor mellett tanácsadó, később Habony Árpádnak is hitelező Tombor András cége, az Atmedia értékesíti, így ezzel a megnövekedett reklámbevételle, aminek jelentős része egyébként szintén közpénz, ők jártak a legjobban. értékesíti. Az Atmediának amúgy is elég jól ment: tavaly megháromszorozta a bevételeit. (Index)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az Orbán-rezsim alatt a közpénz csak körbejár egy szűk kör berkeiben!
CsipkeRózsa
Az Orbán kormány előtt a közmédia éves költsége talán a mostaninak a tized része volt.
nemkati
Én már csak abban reménykedem, hogy a közmédia nézettsége nulla felé konvergál. Mert akkor csak kidobott pénz (szétosztott pénz), de legalább nem mérgezi a lelkeket. Persze úgy, hogy a legtöbb településen csak az fogható, ahol meg nem csak az, ott az első 10 csatorna a közmédiáé, hogy azt érjék el legkönnyebben, úgy ez a nulla még meg sem közelítődik. Aztán nem beszélve a habony ingyenes helyi újságjairól, hogy az a birka, akinek az a kényszerképzete, hogy tud olvasni, az se maradjon betevő hazugság nélkül.

Rengeteg dolga lesz az új kormánynak, hacsak drága népünk nem segíti megint hatalomra a fideszkdnp ártányokat.
a helység kalapácsa
Az meg van, hogy ez a mi pénzünk?
Ezek a gecik, meg elégetik azt, amiért te vért izzadsz - ami munkád miatti stressz miatt nem tudsz családtagként normálisan viselkedni, mert KIVAGY IDEGILEG, és ami miatt az egészséged is tönkre megy, és idő előtt halsz meg, vagy mindened, és mindenkit elvesztve az utcára kerülsz hajléktalanként.

A JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT ENNEK A GECI VILÁGNAK, ÉS A GECI EMBEREKNEK, AKIK EZT LÉTREHOZTÁK - KIBASZOTTUL ÖNZŐ, ÉS BÜSZKE MÓDON, CSAK HOGY VALAKIK LEHESSENEK, HOGY VALAKIKNEK LÁTSZÓDJANAK - holott egy senkik, a legutolsónál is legutolsóbbak,

Egyél aranyat, te geci.
Legyen ezer autód, 50 jachtod 250 repülőd 10 helikoptered, egy egész szigeted, csak rád süssön a nap...

Nem látod ugye a lényeget? hogy valójában többet szenvedsz mindenkinél, és végül a magad fajtának a legszarabb meghalni?
"Amit nyersz a réven, azt elveszted a vámon ." - Ez meg van neked, hülye gyerek?!
És ez még csak a jelen, kistáska!
A jövőről - ami jövőben vár rád - még nem is beszéltem...

Csak csapassad!
Máshoz úgy sem értesz.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.