Az Origo és a Ripost után ma a Lokál is pecsétet kapott arról, hogy hazugsággyár - jelentette az MSZP Népszavához eljuttatott közleményében. A Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kimondta, hogy ezek a „lapok” hazudtak Botka László vagyonával kapcsolatban - ismertette a döntést a szocialista párt, hozzátéve: nincs kétségünk: a Fidesz tovább fogja terjeszteni rágalmait, nem tántorítja el az, hogy sorra veszíti el a pereit. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Sopasch - tetves nyalogány, szervilis genyók!
Aki Én
Nem számít, semmi nem változik. A fideszes médiában csak az ellenzéki álhírek jelennek meg, a cáfolatok és bírósági ítéletek nem. Mást a szekta pedig nem olvas.
A perekre pedig elkülönítettek egy kisebb közpénzjelleget elvesztett vagyont. Belefér, hiszen az egész propaganda média közvetlen vagy közvetve közpénz száz-milliárdokból működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.