Sose lehet tudni, komoly-e, amit posztol a Fidesz-alelnök. Sőt, azt se lehet tudni, nem egy vicc-e ő maga is. A tusnádfürdői medveészlelésekről szóló, Főtér.ro-tól átvett tegnapi cikkünket Németh Szilárd Fidesz-alelnök így osztotta meg: ____________________________ Én arra tippelek, hogy a birkózómester a sorosozást itt tréfának szánta, de a kormánykommunikáció egy ideje olyan triplacsavaros paródiába ment át, hogy már abban sem vagyok biztos, hogy viccelt. Elvégre azzal a saját központi ideológiájukon (mármint a sorosozáson, nem a tahóságon) röhögne. Egyébként Németh Szilárd mondta azt is, hogy „Brüsszel a Kommunista Kiáltvány alapján jött létre”. Persze lehet, hogy akkor is csak viccelt, sőt az is lehet, hogy Németh egész munkássága is csak egy nagyon sötét vicc.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem ez alapvető tévedés, mert ő az eklatáns példája a híres mondásnak: ez csak komoly lehet, mert viccnek nagyon hülye! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
nem ez alapvető tévedés, mert ő az eklatáns példája a híres mondásnak: ez csak komoly lehet, mert viccnek nagyon hülye! =))
Aki Én
@elnyomott: De röhögnek, mert ilyet kizárólag kabaré esteken láthatnak. Jóléti országokban nincsenek Németh Szilárdok, vagy legalábbis a helyükön vannak. Ráadásul pont ilyen hájfejűek, mert ott az egészségügyi intézményekben jó a koszt.
A mi Szilárdunknak szabadlábon sikerült így felhizlalni magát.
Aki Én
Már hogy ne készült volna fel...
Legalábbis a mi kis hazánk bizonyosan, hiszen a mi jóváhagyásunkkal, a mi elfogadásunkkal van ott ahol, és teszi amit tesz.
Mi imádjuk és tiszteljük a Németh Szilárdokat, Kósa Lajosokat, Győzikéket, Alekoszokat..., és néha még Isaurának is gyűjtünk. Ezek vagyunk mi.
elnyomott
@Aki Én: De bizony nem röhögnek, mert valóban azzal kell kezdeni, hogy ilyen alakok nincsenek a Parlamentben. Ha lenne, már nem lenne - de röhögés nélkül.
Aki Én
@elnyomott: Hát erről beszélek. Ezek csak kabaréban léteznek, vagy zártosztályon.
elnyomott
@Aki Én: - bezzeg kis hazánkban jól összegyűltek kormányozni... :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.